Fem på Blink
Fem på Blink
21 september 2015
Fem av nesten 450 på Blink 2015 forteller om gode stevnedager i Stavern.
Fem av nesten 450 på Blink 2015 forteller om gode stevnedager i Stavern. Av Even D. Øverland Nettstedet Baptist.no har tatt pulsen på Blink 2015. Ut fra svarene er det tydelig at folk trives på Blink, enten en er med som deltaker hele uka, eller er på besøk en dag eller  to. Les flere artikler fra Blink   Navn: Dag Eivind Noreid Alder: 39 år Menighet: Sandnes Hvor mange ganger på Blink: 6 Hvorfor er du her? Jeg er pastor i Sandnes, så det er jo litt forbundet med jobben min, men jeg og familien gleder oss alltid til Blink. Det er godt å møte storfamilien i Baptistsamfunnet og holde seg oppdatert på det som skjer. Jeg er også medansvarlig med Ducano, det er veldig morsomt. Beste opplevelse på Blink? Jeg synes det er ordentlig koselig at barna trives.  At de får med seg forkynnelse, har det gøy, og at de vil tilbake på Blink igjen. Og som tidligere nevnt, det å møte andre som sammen med meg er en del av ett større, kristent fellesskap.  Av og til er det godt å se at når det ikke skjer så mye hos oss,  så er det alltid noe positivt som skjer i andre deler av det store fellesskapet.   Navn: Elisabeth Bækkelie Alder: 16 år Menighet: Oslo 1. Hvor mange ganger på Blink: 5 Hvorfor er du her? Jeg er med på miljøteamet og jobber innenfor det. Også er jeg med som en del av Cirkus Ducano. Beste opplevelse på Blink? Det blir nok de to punktene som jeg er her for.  Det er veldig gøy å være en del av Cirkus Ducano, også har det vært veldig givende så langt å kunne være med å bidra til å skape miljø som en del av miljø teamet.   Navn: Svein Bakkevold Alder: 68 år Menighet: Drammen Hvor mange ganger på Blink: ca. 20 Hvorfor er du her? Det blir for å møte gamle kjente, og også å bekrefte det større fellesskapet som vi er en del av og har vært så lenge. Beste opplevelse på Blink? Det må være ungdommen, og tiltakene de bidrar med. At det kommer generasjoner etter oss med giv og iver. Det rører meg å se.   Navn: Synne Andrea Tolås Alder: 20 år Menighet: Nylig flyttet, baptist i Guds nærvær Hvor mange ganger på Blink: 6 Hvorfor er du her? Jeg er med i lovsangsteamt, også er det en veldig kjekk og hyggelig tradisjon. Beste opplevelse på Blink? Jeg tror at høydepunktet mitt har vært samlingene vi har hatt på kveldene med gode venner, familie, mye latter, smil og godt lag. Og så har vi hatt noen artige quizrunder også.   Navn: Wenche May Vaagsnes Alder: 42 år Menighet: Arendal Hvor mange ganger på Blink: 9 Hvorfor er du her? Det er jo på grunnen av min tilhørighet til Baptistsamfunnet,  med venner og kjente. Det er gode opplevelser med Gud. Jeg har også ansvaret for scenedekorasjonen og har med meg noen malerier som selges til inntekt for misjonen.   Beste opplevelse på Blink? Lovsang og tilbedelse til Gud har vært stort for meg. Det blir jo også litt ekstra stas når jeg har med en datter i lovsangsteamet. Så synes jeg også det har vært mange flotte taler å se og høre på.  

Les også

Blink er historie - Utfordring for møteplassene

Det var brått og brutalt da hovedstyreleder Magnar Mæland i sin tale til landsmøtet informerte om at det var slutt. Blink 2018 ble siste året. Hva nå?
Les mer

Høstnummeret er ute

Abonnentene fikk tredje utgave av magasinet Baptist.no i posten sist uke. Nå kan du lese e-versjonen på nettsidene våre.
Les mer

Baptistene dropper sommerstevne

– Det har vært en dramatisk forverring i oppslutning, sier informasjonsleder i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer
1 - 3 av 60
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone