Digitale julegudstjenester
Digitale julegudstjenester
22 desember 2020
På denne siden samler vi linker til digitale julegudstjenester. Her kan du få del i gudstjenester fra Andøya, Harstad, Oppdal og mange andre menigheter!
Dessverre er det slik at Korona-pandemien setter sitt preg på årets julefeiring. Det betyr at det for flere menigheters del blir digital julemarkering. Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.  Denne gangen med gudstjenester fra Andøy, Oppdal og Harstad i tillegg til dem vi pleier å ha med oss.

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjenester og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider og nettsider. Det er også mange menigheter som samles til gudstjenester i kirkene. Noen menigheter legger også ut redigerte opptak av gudstjenester/taler i etterkant.

Facebook

Film på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn.

Kristiansand Baptistmenighet

Brumunddal Baptistmenighet

Fredrikstad Baptistmenighet

Romjulsgudstjeneste:

Julaften:

Raufoss Baptistmenighet

Drammen og Bærum baptistmenigheter

Romjulssøndagen:

1. juledag:

Julaften:

Sandnes Baptistmenighet

Elim Tistedal Baptistmenighet

Kirkene i Andøy

Baptistkirken Oppdal

Baptistmenighetene i Harstad-regionen

Skien Baptistkirke

Nyttårsgudstjeneste 1. januar

Midnattsgudstjeneste 31. desember:

Julegudstjeneste;

 

Les også

Hermod Bakkevoll

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det pastor og distriktsarbeider Hermod Bakkevoll som deler med oss.
Les mer

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 16/4/2021)
Les mer

Digital søndag

Den tredje påskesøndagen er det igjen mulighet til å samles til gudstjenester mange steder, men det er fremdeles mange områder av landet med strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Elim Tistedal og andre menigheter!
Les mer
1 - 3 av 144
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone