Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!
Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!
31 mai 2020
Selv om det er mange av menighetene som samles i kirkene til pinsegdstjeneste er det fremdeles tilbud om digitale gudstjenester. Vi deelr noe av det som i dag vil være til inspirasjon!

Tekst Roger Dahl, foto: Kyle GlennUnsplash

Pinse handler blant annet om hvordan Gud samler sitt folk og knytter folk verden rundt sammen. Det er mye inspirasjon i gudstjenestene som ble delt fra Baptist World Alliance (BWA)  i forhold til det. Men også gudstjenester som våre norske menigheter har delt i dag vil være til inspirasjon.

Vi oppfordrer alle til å følge med på Facebook og på nettsidene til ulike menigheter. Sannsynligvis vil også flere av dem som har gudstjenester i etterkant dele redigerte opptak. Vi vil forsøke å samle opp noen tråder senere.

Vi som arbeider i Det Norske Baptistsamfunn vil ønske alle en velsignet pinsehøytid!

Facebook

Mye av aktiviteten går på Facebook. Vi har sett at mange menigheter enten sender gudstjenster som er tatt opp, eller skal streame. Noen steder legges det ut kortere hilsener fra pastorene.

Porsgrunn Baptistmenighet

Bergen Baptistmenighet

Menigheten markerer at det 5. juni er 150 år siden den ble stiftet. Til høsten vil det bli jubileumsfeiring i kirken.

Tistedal Baptistmenighet

Skien Baptistmenighet i fellesskap med BWA

BWAs sendinger

Les mer og bli inspirert

 

 

 

 

Les også

Agnar Sæli

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det pastor og menighetsrådgiver Agnar Sæli som deler med oss.
Les mer

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 20/6/2021)
Les mer

Ny baptistkirke i Lillesand

Lillesand Baptistmenighet tok i januar i bruk sin nye kirke. Først i begynnelsen av mai ble dette markert med en stortilt innvielsesfest, da koronapandemien har satt en stopper for det tidligere.
Les mer
1 - 3 av 150
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone