Digital 17. mai-feiring!
Digital 17. mai-feiring!
17 mai 2020
På den sjette søndagen i påsketiden feires Norges nasjonalsdag. Pastor Ola Liland fra Halden holder dagens tale i Immanuelskirken. Vi deler gudstjenesten og andre markeringer på dagen.

 

Bildet er tatt av tespeseth fra Pixabay

Det er selvfølgelig ekstra stas at "gamleredaktøren" holder preken på nasjonaldagen i selveste Immanuelskirken i Halden. Gudstjenesten har premiere kl 11.00, og du kan blant annet høre Ola Lilands preken. Ola Liland har et langt liv bak seg som pastor i norske baptistmenigheter. Som pensjonist er han bosatt i Halden, der han i to perioder har vært pastor i menigheten. For tiden er han viseforstander, og har i perioden uten fast forstander et ekstra ansvar for menigheten. Ola Liland var redaktør og senere journalist i vårt blad Banneret fra 1997.  

 

Det er en annen aktivitet i forhold til digitale gudstjenester enn det pleier å være på søndagene tidligere i perioden med korona-pandemien. Det er også noen av menighetene som har arrangement i kirkene eller utendørs på nasjonaldagen. Vi har likevel funnet noen aktiviteter som vi gjerne deler.

Facebook

Mye av aktiviteten går på Facebook. Vi har sett at mange menigheter enten sender gudstjenster som er tatt opp, eller skal streame. Noen steder legges det ut kortere hilsener fra pastorene.

Gudstjeneste og aktiviteter på Youtube

Porsgrunn Baptistmenighet

Bærum og Drammen baptistmenigheter

I Skien Baptistmenighet er det premiere på menighetens 17. mai-markering kl 10.00

I dag har også vår informasjonsleder, Roger  Dahl, delt noen tanker ut fra søndagens tekst og satt søkelyset på ansvaret for å ta vare på verdiene i samfunnet. 

Les også

Pinsefeiring over hele verden

Baptist World Alliance har satt sammen en video medklipp fra baptisters pinsefeiring over hele verden.
Les mer

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 28/5)
Les mer

Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!

Selv om det er mange av menighetene som samles i kirkene til pinsegdstjeneste er det fremdeles tilbud om digitale gudstjenester. Vi deelr noe av det som i dag vil være til inspirasjon!
Les mer
1 - 3 av 122
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone