Digital 17. mai-feiring!
Digital 17. mai-feiring!
17 mai 2020
På den sjette søndagen i påsketiden feires Norges nasjonalsdag. Pastor Ola Liland fra Halden holder dagens tale i Immanuelskirken. Vi deler gudstjenesten og andre markeringer på dagen.

 

Bildet er tatt av tespeseth fra Pixabay

Det er selvfølgelig ekstra stas at "gamleredaktøren" holder preken på nasjonaldagen i selveste Immanuelskirken i Halden. Gudstjenesten har premiere kl 11.00, og du kan blant annet høre Ola Lilands preken. Ola Liland har et langt liv bak seg som pastor i norske baptistmenigheter. Som pensjonist er han bosatt i Halden, der han i to perioder har vært pastor i menigheten. For tiden er han viseforstander, og har i perioden uten fast forstander et ekstra ansvar for menigheten. Ola Liland var redaktør og senere journalist i vårt blad Banneret fra 1997.  

 

Det er en annen aktivitet i forhold til digitale gudstjenester enn det pleier å være på søndagene tidligere i perioden med korona-pandemien. Det er også noen av menighetene som har arrangement i kirkene eller utendørs på nasjonaldagen. Vi har likevel funnet noen aktiviteter som vi gjerne deler.

Facebook

Mye av aktiviteten går på Facebook. Vi har sett at mange menigheter enten sender gudstjenster som er tatt opp, eller skal streame. Noen steder legges det ut kortere hilsener fra pastorene.

Gudstjeneste og aktiviteter på Youtube

Porsgrunn Baptistmenighet

Bærum og Drammen baptistmenigheter

I Skien Baptistmenighet er det premiere på menighetens 17. mai-markering kl 10.00

I dag har også vår informasjonsleder, Roger  Dahl, delt noen tanker ut fra søndagens tekst og satt søkelyset på ansvaret for å ta vare på verdiene i samfunnet.



 

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer
1 - 3 av 154
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone