Tilbud om gudstjenester og møter
Tilbud om gudstjenester og møter
29 mars 2020
Koronaviruset gjør at ingen kan samles i kirkene. Vi lette på nett etter baptistsamlinger rundt i Norge sist søndag og delte noen tips om gudstjenestemuligheter. De kan fortsatt være til velsignelse.

Av Roger Dahl

Simon Hattinga Verschure

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikek er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjeneser og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider i mange av menighetene våre. Digitale gudstjenester gjøres på mange ulike måter,og det ene er ikke mer riktig enn det andre. Og om gudstjeneste i din menighet ikke er med er det ikke fordi vi ikke ønsket å ha det med i oversikten, men dette fant vi fram til en tidlig søndag morgen. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke er redaksjonelt ansvarlig for innhold på eksterne lenker.

Paul Msiza

Tilbud om gudstjenester og møter

I tillegg til alle de norske gudstjenestene vi har delt i dag er det også en glede å dele en preken fra Paul Msiza denne søndagen. Paul er president for Baptist World Alliance, bor i Sør-Afrika og jobber i Peniel Salem Baptist Church Pretoria i Sør-Afrika. Vår egen skole, Oslofjord folkehøgskole har samarbeidet med Paul om studieturer og arbeid i Sør-Afrika helt siden 2005.

Se talen på Facebook

Facebook

Mye av aktiviteten går på Facebook. Vi har sett at mange menigheter enten sender gudstjenster som er tatt opp, eller skal streame senere i dag. Noen steder legges det ut kortere hilsener fra pastorene. Vi har og tatt med noen menigheter som har gjennomført aktivtet de forrige søndagene uten at det på tidspunktet vi sjekket var varslet noe for denne søndagen. Men om det passer sånn er jo også forrige søndags aktivitet like oppbyggelig.

Film på Youtube

Sandnes Baptistmenighet, Tistedal Baptistmenighet, Skien Baptistmenighet og Bærum og Drammen baptistmenigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag ,tekstlesning og bønn.

Sandnes Baptistmenighet

Tistedal Baptistmenighet

Skien Baptistmenighet

Drammen og Bærum baptistmenigheter

Les også

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer

Ny baptistkirke i Lillesand

Lillesand Baptistmenighet tok i januar i bruk sin nye kirke. Først i begynnelsen av mai ble dette markert med en stortilt innvielsesfest, da koronapandemien har satt en stopper for det tidligere.
Les mer

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.
Les mer
1 - 3 av 150
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone