Vil be for og velsigne Israel
Vil be for og velsigne Israel
25 mars 2019
Fra mars 2019 startet en med Israelsmøter i Baptistkirken i Rørvik. - Noen av oss har savnet et engasjement for Israel i menigheten og på stedet forøvrig, sier Svanhild Gaasvær på menighetens nettsider.

- Bakgrunnen for å starte med Israelsmøter er først og fremst at vi i følge Bibelen er kalt til å be for og velsigne Israel, landet og folket, heter det på menighetens nettsider, der vi leser:

Vil be for og velsigne Israel

"I dag som før er det viktig at vi er en røst som taler tydelig og sant om Israel og det jødiske folk i en verden hvor usannheter blir spredd og nører opp under en alltid underliggende antisemittisme.
I de tre siste årene har vi arrangert en Israelaften i november for å markere Krystallnatten. Da pastor Tobias Giese på møtet i november 2018 oppfordret til at noen kunne starte en gruppe eller forening for Israel, var vi tre personer som fulgte oppfordringen.
På første møtet var vi 12 tilstede, og det synes vi var en bra start. Pastor Tobias kom og hadde en hilsen og oppmuntring til oss. 
Det vi samler inn som offer og gaver vil vi støtte prosjekter i Israel med.

Vi oppfordrer flere menigheter til engasjement for Israel."

Første møte var 4. mars.

 

Les også

Våre tanker og bønner går til de rammede

Hendelser, som i Oslo natt til lørdag 25. juni, skal ikke skje. Vi er sterkt berørt av den forferdelige hendelsen med skyting, drap og mange skadde.
Les mer

Forebygger utenforskap

Ikkevoldsprisen 2022 er tildelt generalsekretær Ingrid Rosendorf Joys i Samarbeidsrådet for tro- og livssynssamfunn (STL).
Les mer

Ukraina-krigen skygger for lidelsene i Myanmar

To kriser samtidig blir fort en for mye. Det merker de i Baptistsamfunnet som på en gang prøver å hjelpe flyktninger både fra Myanmar og Ukraina.
Les mer
1 - 3 av 128
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone