Samtalene får oss til å tenke mer
Samtalene får oss til å tenke mer
22 mars 2018
Sina Vestøl og Johannes Trovi er godt fornøyd med å være deltakere på Emmausveien.

Av Siri D. Fjeldberg

Emmausveien er Ung baptist sitt lederprogram for aldersgruppen 16-20 år. Det består av webundervisning og samtaler med veileder, hvor tanken om å vandre sammen og ha jevnlige samtaler over en periode på to år er det sentrale. - Dette er ikke bare kosesamtaler og det er viktig at deltakerne selv planlegger hva vi skal snakke om, sier Johannes Trovi, når vi spør hvordan samtalene fungerer. Begge mener at det er fint å snakke med en som er eldre og har mer erfaring, og at temaene er gode i forhold til den tjenesten de gjør i menigheten og på leirer.

De ulike deltakerne i programmet har ulike rutiner for hvordan de gjennomfører samtalene. - Vi møtes alltid og tar en burger eller kebab før vi går til kirka og har samtalen, sier Johannes Trovi. - Kan jo ikke snakke på tom mage! Sina Vestøl har det annerledes, siden det er far Jon Vestøl som er veileder. - Vi tar samtalene i stua når det passer, og får det til å fungere godt selv om det er faren min. Jeg føler at jeg er sikrere i troen og får i gang tankene på de ulike temaene, sier Sina Vestøl. - Veilederen min sier jeg har blitt skolemoden, hevder Johannes Trovi. - Og heldigvis er det ett år igjen, tilfører Sina Vestøl.

For mer informasjon om Emmausveien: http://ungbaptist.no/emmausveien/

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

- Vi ligger en måned foran

20% flere elever har takket ja til skoleplass sammenliknet med samme tid i fjor, skriver Oslofjord Folkehøgskole på sine nettsider.
Les mer

10 grunner til å søke Oslofjord Folkehøgskole!

Skolen tar imot søknader for skoleåret 2022/2023! Det lønner seg å søke tidlig, og på skolens nettside kan du lese om hvorfor du bør gå på Oslofjord Folkehøgskole.
Les mer
1 - 3 av 145
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone