Samtalene får oss til å tenke mer
Samtalene får oss til å tenke mer
22 mars 2018
Sina Vestøl og Johannes Trovi er godt fornøyd med å være deltakere på Emmausveien.

Av Siri D. Fjeldberg

Emmausveien er Ung baptist sitt lederprogram for aldersgruppen 16-20 år. Det består av webundervisning og samtaler med veileder, hvor tanken om å vandre sammen og ha jevnlige samtaler over en periode på to år er det sentrale. - Dette er ikke bare kosesamtaler og det er viktig at deltakerne selv planlegger hva vi skal snakke om, sier Johannes Trovi, når vi spør hvordan samtalene fungerer. Begge mener at det er fint å snakke med en som er eldre og har mer erfaring, og at temaene er gode i forhold til den tjenesten de gjør i menigheten og på leirer.

De ulike deltakerne i programmet har ulike rutiner for hvordan de gjennomfører samtalene. - Vi møtes alltid og tar en burger eller kebab før vi går til kirka og har samtalen, sier Johannes Trovi. - Kan jo ikke snakke på tom mage! Sina Vestøl har det annerledes, siden det er far Jon Vestøl som er veileder. - Vi tar samtalene i stua når det passer, og får det til å fungere godt selv om det er faren min. Jeg føler at jeg er sikrere i troen og får i gang tankene på de ulike temaene, sier Sina Vestøl. - Veilederen min sier jeg har blitt skolemoden, hevder Johannes Trovi. - Og heldigvis er det ett år igjen, tilfører Sina Vestøl.

For mer informasjon om Emmausveien: http://ungbaptist.no/emmausveien/

Les også

Sterk oppgang for baptist-folkehøgskole

Oslofjord Folkehøgskole i Bærum har høyere søkertall enn på flere år. Nå håper de på en positiv korona-effekt.
Les mer

Sterk nedgang i kristelig opplæring

Til tross for at flere kristelige aktører har vært flinke til å omstille seg til digitale flater opplever K-Stud en nedgang på over 40 prosent i antall kursdeltagere så langt i år.
Les mer

Ung baptist avlyser sommerleirene

Ikke mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte.
Les mer
1 - 3 av 135
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone