Viktige kurs
Viktige kurs
25 september 2017
K-stud inviterer til «Årets kurs» 6.april -8.april 2018.

Du kan velge mellom tre kurs:

  1. Lederkurs om grenseoverskridende adferd v/ Kirkens ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep og Tormod Kleiven
  2. Videregående kurs i babysang v/ Hilde Svela (freelancesanger, låtskriver, lærer og kursholder), Åshild Irene Ulnes (forteller), Lisabeth Kvalevaag-Holm (musikklærer og diakon), Eldbjørg Leinebø Ekre og Marte Eriksen (rådgivere på IKO- Kirkelig pedagogisk senter).
  3. Gruppeledelse og gruppedynamikk v/ Eldbjørg Leinebø Ekre (rådgiver for kirkelig undervisning på IKO – Kirkelig pedagogisk senter og utgiver av boka «Delta Gruppeleder»), Brage Midtsund fra HEKTA, trosopplæring for ungdom. Hovedforfatter av boka «Delta Gruppeleder», Elisabet Giske (Salt Bergenskirken), David Hasseløy (Hillsong Norway) m.fl.

Kurset er for alle som er aktive medarbeidere og ledere – eller skal ta på seg en ny oppgave – i våre medlemsorganisasjoner og samarbeidspartnere. Tidligere deltakere har gitt uttrykk for at disse kursene er spennende fordi vi har dyktige kursledere, men også fordi man treffer deltakere som kommer fra andre kristne miljøer enn en selv. God mat og et flott sted å være er også noe som trekkes fram.
 
Kontakt oss for påmelding eller andre spørsmål på 23081470 epost

Les oppdatert informasjon om kurset og praktiske opplysninger på K-studs hjemmeside

Relaterte lenker

Les også

K-stud forventer økte bevilgninger fra regjeringen

Den nye regjeringsplattformen prioriterer studieforbund som en viktig del av mangfoldet i utdanningstilbudet. – Vi forventer mer penger til kurs, sier daglig leder i K-stud.
Les mer

Frykter 800 kurs i kristen regi kan falle bort

– Regjeringen undervurderer hvor viktig kursstøtte er for frivilligheten.
Les mer

Studenter fra Myanmar på Menighetsfakultet

- Siden religiøse problemstillinger er viktige i dagens samfunn vil jeg lære og studere religionsstudier bredt fra perspektivet i Europa eller fra vesten. Jeg håper at jeg består slik at jeg kan dele dette emnet i mitt land, sier Thiri Nandar
Les mer
1 - 3 av 20
1 2 3 4 5 ... 7 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone