150 år gamle Skien Baptistmenighet fikk tre nye familier som medlemmer i august. Menigheten har nå 282 medlemmer, som er det høyeste medlemstallen menigheten noen gang har hatt.
150 år gamle Skien Baptistmenighet fikk tre nye familier som medlemmer i august. Menigheten har nå 282 medlemmer, som er det høyeste medlemstallen menigheten noen gang har hatt. Det ble en storslått gudstjeneste søndag ettermiddag med 5 barnevelsignelser, dåp og opptak av seks nye menighetsmedlemmer tillegg til flere nye menighetsbarn. Pastor Sveinung Vaagen talte inspirert om liv, kraft og glede i en god besøkt forsamling. Skien baptistmenighet har nå 282 medlemmer, og det er det høyeste medlemstallet gjennom tidene. Fire flere enn under vekkelsen på 1930-tallet. Gud har besvart bønnene om vekst. Vi kan heller ikke huske at det noen gang tidligere har blitt barnevelsignet 5 barn i en og samme gudstjeneste. I tillegg hadde menigheten også gleden av å feire dåp, og det er bestandig stort i menighetsfellesskapet. Det er Skien Baptistmenighet som melder dette på sine nettsider.

Les også

Melding om mange dåpshandlinger

Vi har i 2022 fått inn rapporter om 73 dåpshandlinger i menighetene, og på forsommeren 2023 melder mange menigheter om dåp.
Les mer

Tverrkirkelig samarbeid i fasteaksjonen

Dagfinn Høybråten oppfordrer alle menigheter, på tvers av kirkesamfunn, til å samarbeide om Kirkens Nødhjelps fasteaksjon, og får et rungende ja fra Baptistkirka og Den norske kirke i Skien.
Les mer

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer
1 - 3 av 106
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone