Bricksom Sam ble kjent med baptistungdommen i Skien på en internasjonal konferanse. Sidenhar bhan fått støtte til menighetsarbeid i Freetown i Sierra Leone. For to år siden flyttet famlien Sam til USA, og har sendt sin julehilsen til venner i Skien.
av Bricksom Sam Vi bringer dere en julehilsen fra USA. Dere i Skien har alltid betyd noe spesielt for oss. Kondolanse La oss også som familie uttrykker våre dypeste kondolanser til deres nasjon for de ungdommene som mistet livet under skyting på ungdomsleiren på Utøya sist sommer. Deres landet er i våre tanker og bønner. Innvandret Vi innvandret til USA for to år siden. Det har vært en svært utfordrende tid for familien vår. Alt har blitt annerledes for oss og vi har startet livet på nytt. På jakt etter nye jobber og lært en ny kultur. Gud har vært trofast mot oss og har vært med oss ​​hele denne perioden. Selv om vi er her i USA er våre sinn er fortsatt tilbake i Sierra Leone, spesielt med det arbeidet vi gjorde i Victory Baptist Fellowship. Takk for deres støtte til menigheten, sist til de nye flisene i kirken. Situasjonen nå Vår situasjon er at jeg for tiden fungerer som vikarpastor for en afrikanske menighet i Charlotte, North Carolina. Det er en økumenisk menighet. Jeg ønsker imidlertid ikke å miste min baptistidentitet, og planlegger derfor i samarbeid med Cooperative Baptist Fellowship å starte en menighet blant afrikanske innvandrere som bor i Charlotte. I tillegg vil jeg fortsatt tjene som president i All Africa Baptist Ungdom Fellowship fram til august 2012. Annie har endret sin yrkeskarriere fra undervisning til sykepleie. Hun arbeider for tiden på et sykehjem, og har planer om videre studier innen sykepleie. Barna Annette går i 5. klasse. Hun har lærevansker, men arbeider hardt for å møte disse utfrodringene. Annette har et sterkt ønske om å hjelpe barn som lider av hjertesykdommer i Sierra Leone. Vi har derfor startet Annette’s Heart Foundation for Children for å oppfylle hennes drøm. Brickson jr. gjør det veldig bra på skolen. Han går i 4. klasse og har fått flere utmerkelser for god oppførsel, perfekt oppmøte og faglig dyktighet. Han spiller for tiden tennis og er medlem av det amerikanske Tennis Association Junior Team. Jan Benjamin er den sterkeste og smarteste fyren i huset vårt. Alle liker ham fordi han er sterk og sunn. De kaller ham fotballspilleren, fordi han er sterk og springer veldig fort. Vi takker dere igjen for all for støtte til vår familie og tjeneste. Be gjerne for oss mens vi venter på hva Guds kaller oss til i framtiden i USA. Vi ønsker dere en velsignet og gledelig julehøytid. Fra skienbaptist.no

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Tverrkirkelig samarbeid i fasteaksjonen

Dagfinn Høybråten oppfordrer alle menigheter, på tvers av kirkesamfunn, til å samarbeide om Kirkens Nødhjelps fasteaksjon, og får et rungende ja fra Baptistkirka og Den norske kirke i Skien.
Les mer
1 - 3 av 168
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone