Inspirert til å spørre hva Gud sier
Inspirert til å spørre hva Gud sier
17 februar 2014
Ylvis spør hva reven sier, baptistungdommen spør om hva Gud sier.

Av Roger Dahl

De norske pop sangere Ylvis lurer på hva reven sier i sin siste landeplage. På høsttreffet for Midt-Norges baptistungdom og LIFT Trondheim lurer de på noe mye viktigere.

– Vi håper at folk som tror på Jesus skal styrkes, og folk som ikke tror vil bli utfordret til å tenke. Gud har gjort så mye for oss, og vi ønsker å si at han elsker deg nok til å dø slik at du kan være fri til å leve det virkelige liv.

–Vi tar bare æren for vokal og tekst, garantert av David M. og Tim S. Musikk k-Remix Me - The Fox Originalversjon: Ylvis - The Fox

Les også

Felles møtested, ledertrening og misjonsturer

Dette var temaene på Ung baptist sitt kontaktsutvalgsmøte (KU) i helga, hvor styret, staben, og representanter fra baptistsamfunnet og distriktene var samlet.
Les mer

Søndagsskolen på Andenes – En av Norges største?

- Å se tilbake på barndomsminnene gir en god følelse, og jo mer jeg tenker på denne tiden, jo gladere blir jeg for at søndagsskolen var en så viktig del av mitt liv, skriver Frank Einar Hansen om en av norges største søndagsskoler.
Les mer

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer
1 - 3 av 128
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone