Ungt lederskap
Ungt lederskap
10 august 2014
Ungt lederskap starter til høsten. Fortsatt noen ledige plasser. Søk nå!

 Av Roger Dahl

Vi søker femten baptister mellom 19 og 25 år for nytt toårig lederkurs. Målet er å rekruttere og utruste ledere som våger å gå nye veier. Du som tar ansvar i din menighet eller ditt kristne fellesskap, ser på deg selv som en disippel av Jesus og er klar for å utforske Guds veier for ditt liv og din tjeneste, utgjør målgruppen.  

Baptistene i Norge trenger nye ledere; pionerer, nytenkere, gründere. Ledere som utvikler menigheter. Ledere som planter menigheter. Ledere som er hengitt til det evige budskap. Ledere med mot og mening til å gå nye veier.

Det Norske Baptistsamfunn (DNB) og Ung Baptist lanserer nå et 2-årig prosjekt for å rekruttere og utruste ledere. Med på laget har de Høyskolen for ledelse og teologi (HLT) som vil bidra med sin kompetanse og sitt nettverk.

Les mer

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ernst fikk Dagens hederspris: – Vårherre er en god arbeidsgiver

TAKKNEMLIG: Ernst Selvik har opplevd det meningsfullt å få han en tjeneste i det kristne barne- og ungdomsarbeidet i Nord-Norge. Les mer om tildelingen i dagen.no Foto: Tore Hjalmar Sævik, Dagen
Les mer
1 - 3 av 125
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone