27 april 2023

Åndelig liv og lederskap

Helt fra skapelsen da Guds Ånd svevde over vannet, til pinsedag da Ånden ble utøst og frem til i dag, går det en rød tråd: Gud er ved sin Ånd på jakt etter en relasjon og en tilstedeværelse i våre liv – i alle valg, områder og faser av livet. Temaet for årets HLT-konferanse er «Åndelig liv og lederskap».

Dels springer temaet ut av en helhetlig modell for lederskap som vi kaller SERVE (tidligere VERT-modellen). Dels er utgangspunktet HLTs visjon om å forene akademia og åndskraft. I tillegg til å bygge solid kompetanse trenger vi alle å erfare mer av Guds ledelse og nærvær i våre liv i hverdagen. Vi merker en felles lengsel etter dette blant kristne.

Vi inviterer deg derfor til å bli med på to dager som vi tror vil være med å forme både ditt liv og ditt lederskap. Vi har tre hovedfokus for konferansen: Personlig åndelig liv, Åndens nærvær i gudstjenesten og åndelig dømmekraft. Vi har mange gode bidragsytere fra ulike kirkesamfunn, inkl. Oreste Pesare som er tidligere leder for den karismatiske bevegelsen innen Den katolske kirke, og dyktige lærere fra HLTs egen stab. 

Vi håper du vil sette av 10.-11. mai for å være sammen med oss! Be for konferansen om at Gud får berøre oss alle – og vær hjertelig velkommen!  

Arne Mella
Rektor ved HLT

For mer informasjon og påmelding

(siste påmeldingsfrist er 8. mai)

 

Les også

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone