Velkommen til kirkekaffe
Velkommen til kirkekaffe
12 april 2020
Høytidsgudstjenesten er akkurat ferdig, og du er invitert til kirkekaffe på nettstedet baptist.no

Regine Tholen

Av Roger Dahl

Fellesskapet med hverandre er en viktig del av menighetslivet og også en viktig del av fellesarrangementene våre i Baptistsamfunnet. Dessverre har vi ikke mulighet til å dekke et stort felles bord for alle, der vi fysisk kan være sammen. Vi kan heller ikke overføre den gode lukten av nykokt kaffe opg nybakte boller. men vi kan gi deg som leser dette noen utfordringer i dag.

1. Dersom dere har vært flere som har sett på gudstjenesten sammen er det en fin anlending å ta en kopp kaffe sammen. Snakke om hva det betyr for deg med fellesskap og hvordan det er med å berike ditt kristne liv, at du kan ha et fellesskap med andre troende.

2. Du kan gjøre en avtale med noen om å ha fellesskap, for eksempel på Messenger eller Skype. Så kan dere drikke kaffe og spise boller hver for dere og likevel sammen. Det fungerer ganske godt å koble flere sammen bare for å prate. Og dere kan snakke om hva det betyr for deg med fellesskap og hvordan det er med å berike ditt kristne liv, at du kan ha et fellesskap med andre troende.

3. Det går an å avtale tur med noen, der en passer på å ta alle helseforsikringer som er nødvendig, men likevel har en mulighet til å møtes, til å prate sammen og dele fellesskapet. Og dere kan snakke om hva det betyr for deg med fellesskap og hvordan det er med å berike ditt kristne liv, at du kan ha et fellesskap med andre troende.

Dessuten, kl 12.00 i dag er det den store #Påskesang2020 som dere også kan delta i. Der hele Norge oppfordres til å synge Deg være ære

 

 

 

 

 

 

 

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 16/4/2021)
Les mer

Digital søndag

Den tredje påskesøndagen er det igjen mulighet til å samles til gudstjenester mange steder, men det er fremdeles mange områder av landet med strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Elim Tistedal og andre menigheter!
Les mer

Digital søndag

På den andre påskesøndagen deler vi en del digitale gudstjenester og andakter fra baptistmenighetene. På bildet ser vi pastor Dag Frode Vaagsnes tale til menigheten i Stavanger.
Les mer
1 - 3 av 85
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone