Milslukeren
Milslukeren
23 juni 2017
1 mil, 2 mil, 15 mil eller 65 mil, det betyr lite for Trond Hjort. Heller ikke når tid på døgnet, om noen ønsker å bli kjørt hit eller dit.

Av Kari Sæthre, Skienbaptist.no

Trond har alltid vært, er og kommer alltid til å bli et JA menneske. I alle fall når det handler å få kjøre bil. Han liker å sitte bak rattet å kjøre og stopper sjeldent før han har nådd målet. Uansett hvor langt det er, er det jo ikke nødvendig å sløse bort tid, med stopping, ifølge Trond.

– Hva gjør du den tiden du sitter i bilen, for det blir jo ofte noen timer av døgnet? «Når jeg har passasjerer i bilen , blir det nok alltid til at jeg snakker om Jesus», forteller Trond. «Jeg er glad i mennesker og ønsker dem bare det beste, nemlig Jesus. Jeg liker også å snakke om helt dagligdagse ting, og det får en jo tid til når en sitter i bilen. De kommer jo ikke unna. De må jo sitter der», humrer Trond.

Til vanlig jobber Trond på Yara, tidligere Hydro. Her har han jobbet skift siden 1979. Dette gjør at han blir fleksibel i forhold til å kjøre å hente eller bringe folk hit eller dit. Alle som kommer i nærheten av Trond vil merke at denne karen har noe godt på lur. Den godhet og kjærlighet som han selv har fått oppleve fra Jesus, smitter over på andre.

Trond synes han er heldig, når han får kjøre noen ekstra mil. «Jeg blir selv glad, når jeg kan få glede andre. Jeg er også svært takknemlig for at jeg kan få bruke min lidenskap, nemlig bilkjøringen, i tjeneste for Gud.

 

Les også

Tverrkirkelig samarbeid i fasteaksjonen

Dagfinn Høybråten oppfordrer alle menigheter, på tvers av kirkesamfunn, til å samarbeide om Kirkens Nødhjelps fasteaksjon, og får et rungende ja fra Baptistkirka og Den norske kirke i Skien.
Les mer

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer
1 - 3 av 56
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone