Tar med «Alle sammen» og løven til Bulgaria
Tar med «Alle sammen» og løven til Bulgaria
15 mars 2016
Midt i juli reiser flere norske familier på besøk til Bulgaria til familieleir og felles ferieopplevelser. Med i kofferten er «Alle sammen»-konseptet fra Blink, løven og mye godt humør. Ung baptist arrangerer familieteam til Bulgaria.

Av Roger Dahl

– Dette er en del av «Levende Tro» -arbeidet, sier daglig leder i Ung baptist Roald Zeiffert. Han forteller at teamet skal arrangere en familieleir sammen med Baptistsamfunnet i Bulgaria. Erfaringer fra «Alle sammen»-møtene på Blink, og familieleirer i Norge er med.

– Dette er første gang de har et familierettet arbeid i Bulgaria, og det er veldig spennende å få lov til å være med dette, sier Zeiffert og forteller at de ble litt forskrekket da han og Agnar Sæli sa at de tok med en løve på flyet sørover. Men forskrekkelsen har lagt seg, og nå gleder alle i Bulgaria seg til «Alle sammen» og løven fra Norge kommer på besøk.

Teamet passer for familier med små barn, store barn, uten barn og barnebarn, og ungdommer uten foreldre! Teamlederne, Linda og Agnar Sæli og Monica og Roald Zeiffert, har barn i alderen 5 til 19 år. Misjonsturen starter onsdag 13. juli, og varer til lørdag 23. juli. Fra torsdag til søndag er det familieleir med godt samarbeid og fellesskap mellom norske og bulgarske familier.

– Vi spiser, ber, leker, synger, prater og har det gøy sammen, sier Roald Zeiffert.

Leiren planlegges av Bulgaria og Norge sammen, der teamlederne fra Norge gjør vår del. Alle som er med på teamet bidrar på ulike måter i programmet etter hvilke gaver/muligheter de har. Søndag slutter leiren etter lunsj, og vår innleide buss tar oss tilbake til ferieresorten Albena like utenfor Varna. Her kan de som ønsker det ferie sammen frem til lørdag kveld, hvor vi flyr hjem igjen. De som ønsker å være annet sted/lengre/kortere, kan det.

Alt dette koster bare 7000 kroner for en familie. I tillegg kommer reiseutgifter til og fra Norge. Å være med på familiemisjonsteam til Bulgaria er garantert en god opplevelse for familien, og prisen er det ingen ting å si på. Teamleder Roald Zeiffert ser fram til å tilbringe ferietiden i Bulgaria sammen med både norske og bulgarske familier. Bli med da vel.

Mer informasjon

Les også

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone