Velkommen til Skien
Velkommen til Skien
10 august 2015
Skien Baptistmenighet er vertskap for landsmøte og sommerfest i år. Sett av dagene 6.-11.juli. Da braker det løs med mye spennende og innholdsrikt program for alle aldersgrupper.
Skien Baptistmenighet er vertskap for landsmøte og sommerfest i år. Sett av dagene 6.-11. juli. Da braker det løs med mye spennende og innholdsrikt program for alle aldersgrupper. Av Hilde Evensen Holm Vi forventer at det kommer omkring 1000 deltakere til årets landsmøte/ sommerfest, sier Ingrid Eikland. Sammen med Harald Dønnestad står hun i bresjen for det store arbeidet som blir nedlagt nå i månedene fram mot storinnrykket på Stevneplassen i dagene fra 6.juli.  Flere komiteer er i sving, her er mye logistikk og planlegging som må være på plass, for å sikre et vellykket arrangement. Jubileum og forhandlinger Sommerfesten skal også behørig markere at det er 150 år siden den første baptistmenigheten ble dannet i Norge. Det var nettopp i Grenland, som den første menigheten tok form. En naturlig del av sommerfesten blir derfor å markere historie og egenart. Det skal blant annet være en stor jubileumsbankett tirsdag 6. juli. Her blir det festmiddag og et flott program. De første dagene blir det som det pleier, landsmøteforhandlinger. Alle menighetene sender sine representanter, og det forventes at det kommer omkring 200 deputerte. Selve stevnet starter onsdag kveld med stort åpningsmøte. Åndelig påfyll På formiddagene vil det være morgenbønn, lovsangsamlinger og bibeltimer. Blant annet skal tidligere Skienspastor Ingmar Fagher undervise, sier Ingrid Eikland. Kai Tore Bakke skal tale, det skal også blant andre, Tony Peck og Mette Marie Bommen. Motto for landsmøte er ”Livskraft og glede” Det blir lagt vekt på at innholdet i mye av undervisningen skal bygge videre på mottoet som er valgt. Det blir også eget barneopplegg og familiemøter, og ungene får også tilpasset opplegg under møtene om kvelden. Musikk Sang og musikk er en viktig del av sommerfest. Det blir barnekor, vi gleder oss til stort besøk fra England, når Hillsong United kommer. Dette er en lovsangsgruppe med høy internasjonal kvalitet som vi gleder oss til å høre. Det blir også en konsert med Norwegian Gospel Voices. Se velkomstvideo fra Skien Baptistmenighet

Les også

Tverrkirkelig samarbeid i fasteaksjonen

Dagfinn Høybråten oppfordrer alle menigheter, på tvers av kirkesamfunn, til å samarbeide om Kirkens Nødhjelps fasteaksjon, og får et rungende ja fra Baptistkirka og Den norske kirke i Skien.
Les mer

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer
1 - 3 av 80
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone