7juni
9juni
Velkommen til landsmøtet i Skien
Velkommen til landsmøtet i Skien
 — 
7.-9. juni 2024 inviterer vi til landsmøte i Skien baptistkirke med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden.

Landsmøteforhandlingene, kveldssamlingene og avslutningsgudstjenesten er lagt til Skien baptistkirke, Herman Baggersgt. 1-3, 3717 Skien fra fredag 7. til søndag 9. juni 2024. 

Velkommen til landsmøtet i Skien

Generalsekretær Alan Donaldson fra European Baptist Federation besøker oss på landsmøtet i år og vil tale i avslutningsgudstjenesten.

Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert. Det samme gjelder om en ikke er delegat, men ønsker å følge landsmøtet som tilhører.

Vi gjør oppmerksom på at alle som er delegater fra menighetene eller ønsker å være tilhørere må melde seg på og betale konferanseavgift med lunsj og middag. Vi har fått på plass gode hotellavtaler der en kan overnatte og spise frokost. Alle delegater ordner selv med overnatting, enten ved å bruke våre hotellavtaler eller om en ordner seg på annen måte. Vi kan også tilby en mulighet for sovesal.

Baptistkirken ligger sentralt i Skien og har gangavstand fra Skien stasjon. Hit går det direktetog fra Oslo Lufthavn Gardermoen og fra Sandefjord Lufthavn Torp hver time.

 

 

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone