7juli
10juli
Digital verdenskongress
Digital verdenskongress
 — 
Den 22. verdenskongressen, som skulle vært i Brasil i juli, er på grunn av Covid-19 blitt endret til en digital kongress der den verdensvide baptistfamilien kan møtes uten å være fysisk sammen.

Motto for kongressen er "Sammen", og aldri har det vært viktigere enn i den tiden Covid-19 ermed å isolere mennesker fra fellesskap.Mange norske baptister har satt pris på å delta i kongressene forskjellige steder i verden. Nå har du muligheten til å registrere deg for å delta i årets kongress.

For å sikre at mange kan få del i noe av fellesskapet inviteres du til å delta i åpnings- og avslutningsagudstjenesten uten på betale for dette.
Dersom du skal delta i semnarer og ulike program i mellom disse ytterpunktene vil du måtte betale en konferanseavgift, som avhengig av hvilke tilbud du ønsker, eller om du er ungdom, koster fra 20 til 120 US Dollars.

Programmet kjøres etter Eastern Daylight Time, som ligger seks timer etter norsk sommertid. Men med lyse sommerkvelder/netter burde det være mulig om du ønsker å å delta i en unik kongress.

 

 

 

 

 

Da kongressen flyttet til et virtuelt arrangement, var vi i stand til å legge til et utvalg for en gratis registrering av Congress Celebrant. Dette gratis alternativet gir tilgang til Kongressens åpningsfeiring 7. juli og avsluttende feiring 10. juli. Dette er en enestående mulighet. For å sikre at verden er til stede, vil du direkte verve minst 100 medlemmer av Baptist Union Of Norway til å delta i disse historiske gudstjenestene som kongressfeiring? Du kan henvise dem til å registrere seg online her ELLER fylle ut vedlagte Excel-regneark, så registrerer vi dem for deg. Vi ønsker registrering og / eller regneark innen 15. mai slik at vi kan planlegge riktig for disse feiringene

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone