Nyheter

Håp i en urolig tid
Påskebudskap fra kirkeledere i Norges Kristne Råd
Livestrømmede møter og konserter – hva gjør man?
Norge står midt i en alvorlig krise som medfører avlyste konserter, gudstjenester og andre arrangementer der mennesker samles. Vi har linket en informativ artikkel fra TONO o mhvordan en forholder seg da mange ønsker å direktesende fremføringer av musikk på nett og sosiale medier.
Råd rundt permitteringer
Vi vet at noen har permittert eller vurderer å permittere ansatte. Norges kristne råd har fått disse rådene fra myndighetene.
Åpne kirker - retningslinjer
Noen har spurt om mulighet til å åpne kirkene for samlinger , lystenning o.l. i påsken. Norges kristne råd har fått disse retningslinjene som deles.
Råd til menigheter som streamer
Det er inspirerende at menigheter har omstilt seg raskt og kommer med en rekke digitale initiativ. For mange er dette et nytt landskap, og Tro & Medier vil gjerne komme med noen råd å ta med seg i forarbeidet, som vi gjerne deler.
Ledig stilling på Oslofjord folkehøgskole
Skolen trenger en ny og engasjert lagspiller på teamet! Søk på stillingen hvis du vil jobbe med økonomi og administrasjon og bygge vår folkehøgskole!
Utvidede frister vedrørende landsmøtet
Siden landsmøtet er utsatt til 30. oktober til 1. november har hovedstyret bestemt at følgende frister gjelder for innsending av forslag og presentasjon av saksliste og sakpapirer.
Påskegudstjenster
Første påskedag legger vi ut en felles påskegudstjeneste for hele kirkesamfunnet.
Deg være ære – #påskesang2020
Norges kristne råd inviterer alle til å bli med på felles avsynging av Deg være ære, 1. påskedag kl.12.00
Informasjon fra K-stud om konsekvenser rundt studiestøtt og korona-epidemien
Her finner dere informasjon om hvordan dere kan forholde dere etter at planlagte kurs og annen opplæring måtte opphøre pga. smitteverntiltak i forbindelse med korona-epidemien.
1 - 10 av 156
1 2 3 4 5 ... 16 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone