Nyheter

Tiltak mot korona-viruset
Les her for informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! Saken oppdatert 23. januar.
Pensjonsendringer i 2021
Fra 1. januar 2021 trådte en ny pensjonslov i kraft. Dette får konsekvenser for hvordan pensjon for privat ansatte opptjenes og forvaltes.
To nye stimuleringsordninger for kurs og leirer
Trenger menigheten eller organisasjonen din ekstra hjelp til å komme i gang med nye kurs i år? Kristelig studieforbund innfører nå to midlertidige stimuleringsordninger for kurs, grupper og leirer som gjennomføres i 2021.
Har du glemt å søke støtte til kurs og grupper, kor og band som ble avsluttet i 2020?
Fortvil ikke! Vi har mye midler igjen. Send inn søknaden så snart som mulig. Absolutt siste frist er den 1.februar 2021.
Sendingene fra Norges kristne råd i advents- og juletiden
Som et ekstra løft inn mot julen preget av pandemi er det produsert flere økumeniske samlinger, som blir tilgjengelig på Facebook og youtube i løpet av julen. Noen av disse vil bli tilgjengelig i denne artikkel i tillegg.
Julegaven til helsearbeid
Som vi har varslet om i epost tidligere, årets julegave går til helearbeidet i Kongo. I linken finner du ressurene som trengs for å gjennomføre inn samlingen i menigheten, enten dere har digital gudstjeneste eller samles i kirken.
Digital julefeiring
Det er mange osm ikke får feiret juli kirkene i år. For å hjelpe litt på savnet vil vi på nettstedet baptist.no samle digitale produksjoner fra menighetene og fra Norges kristne råd inn mot julefeiringen.
Utbetaling Mva-kompensasjon
Tildelingen av Mva-kompensasjon for 2019 er nå klar, og vil bli utbetalt menighetene i løpet av denne uken.
Registrering og innrapportering av skattefrie gaver
Det nærmer seg årsskiftet, og dermed også innrapporteringsfrist for gaver med skattefradrag - 10. januar 2021
Korona-situasjonen og smittevern
Generalsekretær Erhard Hermansen fra Norges Kristne Råd har akkurat delt informasjon om smittevern med særlig blikk mot julens samlinger.
1 - 10 av 204
1 2 3 4 5 ... 21 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone