Nyheter

Tiltak mot korona-viruset
Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! Saken oppdatert 15. juni.
Undersøkelse – Hvordan koronatiden har påvirket menneskers menighetsliv
Norges Kristne Råd (NKR) og Tro & Medier (T&M) har fått et spørsmål fra IFES (den internasjonale lagsbevegelsen) om å dele en spørreundersøkelse om hvordan koronatiden har påvirket menneskers menighetsliv.
Nye krisepakker
I henhold til oversikten på Lotteri- og stifelsestilsynet vil dere se at flere kirkesamfunn ved sine lokalmenigheter har fått kompensasjon allerede i den første krisepakken.
Siste koronainformasjonen
Norges kristne råd holder oss oppdatert i forhold til smittevernreglene. Vi har fulgt opp informasjonsiden i forohld til det. Rådet skriver nå blant annet om dåp i baptistisk form.
Utlysning av midler til Pedagogisk utviklingsarbeid (PU-midler)
K-stud kan gi tilskudd både til ett-årige og to-årige prosjekter, som har oppstart i 2021.
Feirer 100 år i Kongo
Vi inviterer til jubileumsfest lørdag 12. september og misjonsgudstjeneste søndag 13. september i Skien baptistkirke. Informer videre i menigheten og sett opp plakaten.
Husk å søke om mva-kompensasjon
Søknadsfristen i 2020 er 10. juni. Om menigheten ikke har søkt allerede er det fremdeles tid til det. Les mer om ordningen og finn årets søknadsskjema her.
Sammen som baptister i pinsen!
- I pinsen markerer baptister over verden samholdet, i bønn, lovprisning og givertjeneste, i kampen mot Korona-pandemien, sier generalsekretær Elijah M. Brown i en oppfordring til baptister verden over.
Forlenger tilbudet om gratis strømming
TONO har i dag besluttet å forlenge ordningen med vederlagsfritak for direktesending av gudstjenester fra menighetenes egne hjemmesider frem til 30. juni.
Digital pinsefestival
Det har i flere år vært en økumenisk pinsefestival i Oslo som har hatt et tydelig flerkulturelt preg. På griunn av korona-pandemien blir årets festival digital og åpner for at en kan delta fra hele landet,
1 - 10 av 181
1 2 3 4 5 ... 19 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone