Feiret med nabofest
Feiret med nabofest
20 september 2017
Forberedelsene til jubileumsfeiringen var viktig, og mange av naboene tok imot invitasjonen til å feire 150-årsjubileum.

Tekst: Terje Aadne/ Foto: Unni Thorbjørnsen

Menighetsjubileet ble feiret med åpent hus lørdag 2. september. Menigheten hadde forberdt seg godt, hadde banket på dørene til naboene og invitert til kaffe/te, vaffel eller svele. Det var pyntet med ballonger utenfor og inne, og hunden Puls var også ute og innbød folk på sin måte! Det kom mange naboer til åpen kirke og flere av dem kom også på gudstjenesten den påfølgende søndag.

Søndag 10. september var det stor gudstjeneste og 150-årsjubileumsfest med gjester. Pastor Svein Arild Reiersølmoen ledet festen og tidligere pastor i menigheten, pastor Einar Stensland talte. Mange tidligere pastorer samt generalsekretær Terje Aadne deltok med hilsener.

Vi gratulerer og takker Arendal Baptistmenighet for 150 års virke i Arendal.

Les også

Slo hardt ned på kuttforslag til folkehøgskolene

– Hvordan kan de kutte til et skoleslag som er med på å gi personlig utvikling. Vi trenger ikke mindre folkehøgskole i Norge, vi trenger mer, sa Knut Arild Hareide (KrF) i sin appell tirsdag
Les mer

Regjeringen foreslår kutt i støtteordninger

Statsbudsjettet, som ble lagt fram 12. oktober, har store kutt i flere av støtteordningene som berører baptistenes virksomhet.
Les mer

– Et kunnskapsgap om moderne slaveri i Norge

– Det er så overveldende og brutalt grusomme ting som skjer, sier Elin Finnseth Sæverås i Norges Kristne Råd. Omfanget av moderne slaveri kan få mange til å føle seg maktesløse, tror hun.
Les mer
1 - 3 av 64
1 2 3 4 5 ... 22 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone