100-menighetersmålet er nådd
100-menighetersmålet er nådd
5 juli 2017
Baptistene i Norge har siden landsmøtet i Bergen i 2008 jobbet mot målsettingen om 100 menigheter. I år ble menighet nummer 100 ønsket velkommen.

Av Roger Dahl

Også i år hadde landsmøtet gleden av å ta opp nye menigheter. Med tre nye menigheter passerte vi 100-tallet og har nå 101 baptistmenigheter i Norge.

I landsmøtet presenterte integrasjonsleder Mette Marie Hebnes de tre nye menighetene. Betel Evangeliske Kirke i Stavanger, Emmanuel Church i Porsgrunn og Gospel Chin Church i Oslo.

Betel Evangeliske Kirke i Stavanger består av medlemmer med bakgrunn i Etiopia. Dette blir den tredje etiopiske menigheten innen vårt kirkesamfunn. Emmanuel Church i Porsgrunn er den første menigheten i Det Norske Baptistsamfunn der alle medlemmene har muslimsk bakgrunn. Medlemmene er stort sett fra Iran. Gospel Chin Church i Oslo har medlemmer som snakker chin-språket Falam.

Les mer om søknadene på landsmøtesiden

Les også

- Samarbeidet gir oss en merverdi

Det sier festivalansvarlig for Blink, Roger Dahl i en kommentar til KPK-artikkelen der du kan lese mer om de andre arrangørenes erfaringer.
Les mer

- Beste Blink til nå

Det sa hovedstyreleder Hege Norøm allerede i sin åpningshilsen til landsmøtet, og hun mener å ha ordene i behold sier hun i en kommentar i ettertid.
Les mer

Ny hovedstyreleder

Magnar Mæland tok i landsmøtet over som hovedstyreleder etter Hege Norøm.
Les mer
1 - 3 av 75
1 2 3 4 5 ... 25 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone