100-menighetersmålet er nådd
100-menighetersmålet er nådd
5 juli 2017
Baptistene i Norge har siden landsmøtet i Bergen i 2008 jobbet mot målsettingen om 100 menigheter. I år ble menighet nummer 100 ønsket velkommen.

Av Roger Dahl

Også i år hadde landsmøtet gleden av å ta opp nye menigheter. Med tre nye menigheter passerte vi 100-tallet og har nå 101 baptistmenigheter i Norge.

I landsmøtet presenterte integrasjonsleder Mette Marie Hebnes de tre nye menighetene. Betel Evangeliske Kirke i Stavanger, Emmanuel Church i Porsgrunn og Gospel Chin Church i Oslo.

Betel Evangeliske Kirke i Stavanger består av medlemmer med bakgrunn i Etiopia. Dette blir den tredje etiopiske menigheten innen vårt kirkesamfunn. Emmanuel Church i Porsgrunn er den første menigheten i Det Norske Baptistsamfunn der alle medlemmene har muslimsk bakgrunn. Medlemmene er stort sett fra Iran. Gospel Chin Church i Oslo har medlemmer som snakker chin-språket Falam.

Les mer om søknadene på landsmøtesiden

Les også

BRU-gudstjenestene starter sterkt i nytt år

De felles flerkulturelle ungdomgudstjenestene i Rogaland startet opp igjen 7. januar.
Les mer

Fem tips til deg som lever mellom to kulturer!

Du trenger ikke å velge mellom kulturene. Ta med deg det beste fra hver av dem.
Les mer

Studenter fra Myanmar på Menighetsfakultet

- Siden religiøse problemstillinger er viktige i dagens samfunn vil jeg lære og studere religionsstudier bredt fra perspektivet i Europa eller fra vesten. Jeg håper at jeg består slik at jeg kan dele dette emnet i mitt land, sier Thiri Nandar
Les mer
1 - 3 av 81
1 2 3 4 5 ... 27 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone