HLT lanserer halvårsstudium i konflikttransformasjon
HLT lanserer halvårsstudium i konflikttransformasjon
23 juni 2017
Et bredt studium egnet for alt fra advokater, lærere og barnevernspedagoger som ønsker å utvikle sin kompetanse, til nåværende og kommende pastorer og kristne ledere som ønsker å være forberedt på krevende situasjoner.

Denne høsten starter HLT for alvor sin nye satsning på studier i konflikttransformasjon.

I et samfunn som desperat trenger arenaer for politisk, religiøs, kulturell og mellommenneskelig dialog, trengs det også reflekterte konflikt- og dialogarbeidere. Gjennom sosial innovasjon er det mulig å bidra til å skape større forståelse og bygge ned barrierer i samfunn hvor konfliktnivået øker.

Halvårsstudiet i KTR er derfor laget for å inspirere og istandsette studenter til å jobbe aktivt med problemstillinger knyttet til konflikter på ulike nivåer i det lokale og globale samfunnet. Studiet skal gi en dypere forståelse for hva som skjer i konflikter og evne til å omsette denne kunnskapen i praktisk konflikthåndtering.

Obligatoriske emner

  • KTR1010 Konfliktforståelse, kontekst og transformasjon (10 stp/ECTS)
  • KTR1020 Mekling og dialogarbeid (10 stp/ECTS)

Valgfritt emne

  • KTR1030 Teologi, religion og konflikt (10 stp/ECTS)

Les mer om konflikttransformasjon

 

 

 

Les også

HLT Ønsker å utruste og inspirere til tjeneste

Rektor Arne Mella på HLT forteller om høstens fagdag med foredrag om fire kvinnelige ledere som var med og forandret historien.
Les mer

Baptistenes teologiskole

Høyskolen for Ledelse og Teologi og Det norske baptistsamfunn inviterer til to dager med fokus på baptistisk identitet og historie, lederrollen og Åndens utrustning.
Les mer

Løfter baptistisk tenkning

Fagdagen om baptistisk teologi ved Høyskolen for ledelse og teologi satte fokus på baptismens forståelse av tro, menighet og dåp.
Les mer
1 - 3 av 25
1 2 3 4 5 ... 9 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone