Velkommen til Bærum baptistkirke

Vi er et fellesskap av forskjellige mennesker i forskjellige livssituasjoner. Hos oss er det rom for å være den man er. Vi tror på Gud og er med i tjenesten for ham på forskjellige måter.

Helt siden 1974 har Bærum Baptistmenighet hatt tilhold på Holtet på Stabekk, som nabo til Oslofjord folkehøgskole og Høyskolen for ledelse og teologi. Her samles barn og voksne, eldre og yngre, nye landsmenn og dem med flere generasjoners aner i Norge.

Vi ønsker alle velkommen, uansett hvem du er, legning eller hvor du kommer fra. Vi er en trygg og inkluderende menighet hvor man blir tatt imot akkurat slik man er og blir behandlet på lik linje med alle andre. Det inviteres til gudstjenester med påfølgende kirkekaffe og sosialt samvær, samlinger for tweens og ungdom, formiddagstreff, bibelgrupper og øvelser for koret Con Calore.

Troen på Jesus står i sentrum i menighetens virksomhet og liv!

Denne uka
Man
22. juli
Tir
23. juli
Ons
24. juli
Tor
25. juli
Fre
26. juli
Lør
27. juli
Søn
28. juli
GUDSTJENESTER

Vanligvis har vi gudstjenester søndager kl. 11:00. Følg med i kalenderen, for enkelte søndager har vi kveldsgudstjenester. Besøk også gjerne vår Facebook-side der vi legger ut noen av gudstjenestene digitalt.

Hilsen menighetsrådet

Powered by Cornerstone