Nyheter fra Nord-Norge
Nyheter fra Nord-Norge
30 juli 2022
Mens det er bønn- og vekkelseskonferanse i Honningsvåg har vi fått på plass årets to første utgaver av Distriktnytt på nettsidene. Les om forberedelsene til konferansen og andre aktuelle saker fra nord i Distriktsnytt.

Det er bønn og vekkelseskonferanse i Honningsvåg 28.-31. juli. Generalseketær Bjørn Bjørnø deltar sammen med mange andre. 

- Dyktig og dedikerte musikere og sangere. Flotte møteledere og gode talere. Nydelig atmosfære og sterkt fellesskap, sier generalsekretær Bjørn Bjørnø i en Facebookoppdatering og fortsetter:

- Bønn og vekkelseskonferansen i Honningsvåg er noe av det beste jeg har vært med på. For en atmosfære og nydelige bønnesamlinger. Virkelig et sted å få påfyll.

Nyheter fra Nord-Norge

Kveldstur til Nordkapp hører med når en sammen i Honningsvåg.

Nyheter fra Nord-Norge

- Når landsdelen viser seg fra sin vakreste side, minnes vi om at Gud vår far er skaper av alt godt, sier Bjørnø som en kommentar til bildene som viser bønn, lovsang og gudsord på Nordkapp, for en opplevelse!

Bønn og vekkelseskonferanser samler troens folk fra hele Nordkalotten, og er dette året også Baptist Nord sin stevnesatsning på sommeren.

Nyheter fra Nord-Norge

Magritt Brustad fra Tromsø Baptistmenighet er en av konferansens dyktige talere.

 

Les flere saker fra Nord-Norge i de to nyeste utgavene av Distriktsnytt

Les også

«Minns Du Sången» blir et rikt og godt minne

Bildet er fra konserten på landsmøtet i Harstad i 2008. Siden det har tilsammen 80 sangere gitt mer enn 20 konserter. Siste konsert blir lørdag 26. mars 2022.
Les mer

Nytt fra nord

Årets siste utgave av Distriktsnytt er postlagt. Her kan du lese om dåp i Ballangen og Bø, og mer til om arbeidet blant baptistene i Nord-Norge.
Les mer

Nyheter fra nord

I Distriktsnytt kan du blant annet lese om menighetene på Grøtavær, i Balsfjord og i Harstad.
Les mer
1 - 3 av 109
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone