Nyheter fra Nord-Norge
Nyheter fra Nord-Norge
30 juli 2022
Mens det er bønn- og vekkelseskonferanse i Honningsvåg har vi fått på plass årets to første utgaver av Distriktnytt på nettsidene. Les om forberedelsene til konferansen og andre aktuelle saker fra nord i Distriktsnytt.

Det er bønn og vekkelseskonferanse i Honningsvåg 28.-31. juli. Generalseketær Bjørn Bjørnø deltar sammen med mange andre. 

- Dyktig og dedikerte musikere og sangere. Flotte møteledere og gode talere. Nydelig atmosfære og sterkt fellesskap, sier generalsekretær Bjørn Bjørnø i en Facebookoppdatering og fortsetter:

- Bønn og vekkelseskonferansen i Honningsvåg er noe av det beste jeg har vært med på. For en atmosfære og nydelige bønnesamlinger. Virkelig et sted å få påfyll.

Nyheter fra Nord-Norge

Kveldstur til Nordkapp hører med når en sammen i Honningsvåg.

Nyheter fra Nord-Norge

- Når landsdelen viser seg fra sin vakreste side, minnes vi om at Gud vår far er skaper av alt godt, sier Bjørnø som en kommentar til bildene som viser bønn, lovsang og gudsord på Nordkapp, for en opplevelse!

Bønn og vekkelseskonferanser samler troens folk fra hele Nordkalotten, og er dette året også Baptist Nord sin stevnesatsning på sommeren.

Nyheter fra Nord-Norge

Magritt Brustad fra Tromsø Baptistmenighet er en av konferansens dyktige talere.

 

Les flere saker fra Nord-Norge i de to nyeste utgavene av Distriktsnytt

Les også

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer

Menighet besøker menighet

Pinsehelga dro Harstad baptistmenighet på menighetstur, denne gang var det Andenes baptistmenighet som ble besøkt. Over 40 stk fra Harstad tok turen til Andenes 1. pinsedag i et ikke alt for godt sommervær ble det allikevel en flott tur.
Les mer

Fra Distriktsnytt

Høstnummeret av Distriktsnytt har mye godt lesestoff. Denne gangen også med stoff fra andre deler av landet. Gled deg over alle positive nyheter.
Les mer
1 - 3 av 112
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone