Dåpsfest og jubileum
Dåpsfest og jubileum
10 mai 2022
Langesund Baptistmenighet feirer 150 år med dåp av fem nye medlemmer.

Av Geir Rise

Søndag 9. mai fikk Langesund baptistmenighet en forsmak på feiringen av stiftelsen 14. mai 1872. Finn Rønning ga en kort framstilling av noen av begivenhetene omkring stiftelsen, som han skriver mer utførlig om i en bok som kommer ut i månedsskiftet september/oktober, da selve jubileumsfeiringen skal foregå over tre dager, med kulturkveld i Sentrum kino, jubileumsmiddag på Langesund Bad og festgudstjeneste i baptistkirken Elim, og med besøk av generalsekretær Bjørn Bjørnø.

Dag Kristoffersen holdt dagens tale før han døpte og forrettet nattverd for de fem unge som ble døpt. En tradisjon opprinnelseslandet til de nydøpte o multietniske Langesund Baptistmenighet. Etterpå inviterte de døptes foreldre alle de over hundre frammøtte til middag i festsalen på Langesund Bad."

 

Les også

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer
1 - 3 av 5

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone