Ingrid Rosendorf Joys mottok Ikkevoldsprisen
Ingrid Rosendorf Joys mottok Ikkevoldsprisen
22 april 2022
Om du gikk glipp av utdelingen av Ikkevoldsprisen fredag 22. april er det ikke for sent. Markeringen på Oslofjord Folkehøgskole ble tatt opp og opptaket finner du her.

Foto: Gjermund Øystese / Film: Håkon Sigland

Ingrid Rosendorf Joys, generalsekretær for Samarbeidsrådet for Tros- og Livsynsorganisasjoner (STL) mottok Ikkevoldsprisen for 2022. Utdelingen fant sted på Oslofjord Folkehøgskole fredag 22. april. Ikkevoldsprisen er opprettet i et samarbeid mellom Norges Kristne Råd, Det Norske Baptistsamfunn og Oslofjord Folkehøyskole. Prisen ble delt ut av stortingsrepresentant og tidligere bistandsminister Dag-Inge Ulstein.

Les mer om Ikkevoldsprisen

Les takketalen

Les også

Hedret med Ikkevoldsprisen

Elsa-Britt Enger i Bestemødre for fred mottok tirsdag Ikkevoldsprisen under en tilstelning på Oslofjord Folkehøgskole. Den ble overrakt av Jørgen Watne Frydnes som i fjor mottok prisen på vegne av Demokrativerkstedet på Utøya.
Les mer

Ikkevoldsprisen 2024 går til Bestemødre for fred!

Prisen deles ut i forbindelse med markering av Martin Luther King-dagen på Oslofjord Folkehøgskole tirsdag 6. februr kl 14.00.
Les mer

Ikkevoldsprisen til Demokrativerkstedet på Utøya

MINNE,LÆRE, ENGASJERE: Med 22. juli som bakteppe lærer ungdommene på Demokrativerkstedet på Utøya om demokrati og medborgerskap.
Les mer
1 - 3 av 32
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone