Over 450 000 til Ukraina
Over 450 000 til Ukraina
18 mars 2022
Det er en fantastisk respons i løpet av tre uker. Midlene er med å sikre at baptistkirkene kan stå i et omfattende hjelpearbeid. Behovene er fremdeles store for økonomiske bidrag.

Vår bønn om gaver for å hjelpe våre brødre og søstre i Ukraina har blitt hørt og vi er takknemlige for alle som har gitt økonomiske bidrag. Det er fremdeles store behov for å hjelpe, og vi oppfordrer derfor baptister over hele Norge til å støtte opp om innsamlingen av midler.

Gi din gave til Ukraina

I tallene ligger gaver formidlet via Baptistsamfunnet og via Skien baptistkirke.

Alle gaver formidles videre til den europeiske baptistføderasjonen, som står i direkte kontakt med baptistsamfunnene i Ukraina og nabolandene, og kommer i første rekke i forhold til å hjelpe dem som er på flukt.

For mer informasjon:
Europaføderasjonens nettsider (EBF) har publisert en rekke nyhetssaker om hvordan baptistene er aktive i hjelpearbeidet både i Ukraina og i nabolandene.  Det er også lagt ut nyhetsbulletenger med situasjonsrapporter, konkrete behov for innsats og hjelp og invitasjon til å være med i bønn. Fra hele EBF er det til nå samlet inn over 13 millioner norske kroner.

 

Les også

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Omfattende baptisthjelp i Ukraina

Ferske rapporter viser et omfattende hjelpearbeid fra baptistene i og rundt Ukraina i forbindelse med krigshandlingene.
Les mer

Videohilsen fra Ukraina

Vi har fått oversendt denne videohilsenen fra Igor Bandura, nestleder i All-Ukrainian Union of Associations of Evangelical Christians-Baptists.
Les mer
1 - 3 av 5

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone