Over 20% økning i elevtallet
Over 20% økning i elevtallet
9 august 2021
I år ser det ut til å bli det høyeste elevtallet ved Oslofjord Folkehøgskole på fem år. Rektor Kristina Sletten Andersen har tro på at det ennå kan komme flere søknader siden det fortsatt er flere dager igjen til skolestart 22.august.

-Jeg tror de siste to skoleårene har vært for ensomme og usosiale for mange ungdommer, og at mange nå ser at folkehøgskolene er en arena der de kan være sosiale og få være en del av et fellesskap uansett, sier rektor om forklaringen til at mange søker seg til folkehøgskolen.

-Vi har drevet mye med markedsføring gjennom sosiale medier, samt vært flinke til å “holde søkerne varme” gjennom sommeren. I tillegg har vi på mange områder vist at vi har håndtert koronasituasjonen godt gjennom hele pandemien. Kanskje begynner ryktet om at vi er en god skole og har et trygt og godt sosialt miljø også å spre seg, sier rektor Kristina Sletten Andersen.

Hun er svært fornøyd med at målet om elevøkningen nå er godt over det skolestyret har satt seg. Foreløpig er det 70 elever som har takket ja til å starte, og sist tallet var så høyt var skoleåret 2016/2017. Fra i fjor er økningen på over 20%. Det er også gledelig å se at andelen elever blant søkerne som takker ja til skoleplass er høy.

Over 20% økning i elevtallet

-Det betyr at flere søkere enn noen gang er bestemt på at det er nettopp Oslofjord de ønsker å starte på. Beliggenhet, størrelse og linjene vi tilbyr er det viktigste søkerne oppgir som årsaker til at de velger oss, mener Sletten Andersen.

Les også

- Vi ligger en måned foran

20% flere elever har takket ja til skoleplass sammenliknet med samme tid i fjor, skriver Oslofjord Folkehøgskole på sine nettsider.
Les mer

Bli med på dugnadsuke

Oslofjord Folkehøgskole inviterer til dugnadsuke fra mandag 30. mai til torsdag 2. juni, sier skolens driftsleder som trenger mange ekstra hender til årets vårpuss.
Les mer

Rekordhøye søkertall!

Det er kommet inn 50% flere søknader i år enn i fjor til Oslofjord Folkehøgskole!
Les mer
1 - 3 av 57
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone