Over 20% økning i elevtallet
Over 20% økning i elevtallet
9 august 2021
I år ser det ut til å bli det høyeste elevtallet ved Oslofjord Folkehøgskole på fem år. Rektor Kristina Sletten Andersen har tro på at det ennå kan komme flere søknader siden det fortsatt er flere dager igjen til skolestart 22.august.

-Jeg tror de siste to skoleårene har vært for ensomme og usosiale for mange ungdommer, og at mange nå ser at folkehøgskolene er en arena der de kan være sosiale og få være en del av et fellesskap uansett, sier rektor om forklaringen til at mange søker seg til folkehøgskolen.

-Vi har drevet mye med markedsføring gjennom sosiale medier, samt vært flinke til å “holde søkerne varme” gjennom sommeren. I tillegg har vi på mange områder vist at vi har håndtert koronasituasjonen godt gjennom hele pandemien. Kanskje begynner ryktet om at vi er en god skole og har et trygt og godt sosialt miljø også å spre seg, sier rektor Kristina Sletten Andersen.

Hun er svært fornøyd med at målet om elevøkningen nå er godt over det skolestyret har satt seg. Foreløpig er det 70 elever som har takket ja til å starte, og sist tallet var så høyt var skoleåret 2016/2017. Fra i fjor er økningen på over 20%. Det er også gledelig å se at andelen elever blant søkerne som takker ja til skoleplass er høy.

Over 20% økning i elevtallet

-Det betyr at flere søkere enn noen gang er bestemt på at det er nettopp Oslofjord de ønsker å starte på. Beliggenhet, størrelse og linjene vi tilbyr er det viktigste søkerne oppgir som årsaker til at de velger oss, mener Sletten Andersen.

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

Snart rektorskifte på Oslofjord

Dette er et sjeldent bilde fra Oslofjord Folkehøgskole: Tre rektorer står i midten. Ola Øvergaard blir konstituert rektor 1/12 til 31/1. Kristina Sletten Andersen er rektor fram til 1/12 og Knut Øilo blir ny rektor fra 1/2 2024.
Les mer

Knut Øilo ansatt som ny rektor ved Oslofjord folkehøgskole

Knut Øilo begynner som rektor ved Oslofjord Folkehøgskole 1. februar 2024. Han har vært fungerende og assisterende rektor ved Eiksmarka skole i Bærum og er nå avdelingsleder der.
Les mer
1 - 3 av 62
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone