Digitale gudstjenester
Digitale gudstjenester
25 april 2021
Det er fremdeles mange områder av landet med strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Skien baptistkirke og andre baptistkirker!

Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjenester og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider og nettsider. I deler av landet vårt er det forsamlingsforbund, mens en andre steder har lov til å være maksimalt 100 personer samlet.  Samlinger i kirkene er derfor innstilt de fleste stedene.

Facebook

Gudstjeneste på nettsiden

Fredrikstad baptistmenighet har tilrettelagt for digital gudstjeneste med nattverd der en i en kombinasjon av sang og musikk på film, tekster å lese, tale på film og bønner å be kommer gjennom en gudstjenste.

Gudstjeneste på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn. Noen menigheter har også publisert repriser fra 2020, som selvfølgelig er like gode i år.

Halden Baptistmenighet

Brumunddal Baptistmenighet

Bærum og Drammen baptistmenigheter

Skien baptistkirke

Elim Tistedal Baptistmenighet

Les også

Pastorinnsettelse

Pastor Nawl Tling ble innsatt som pastor i Calvary Chin Church på Hamar søndag 2. mai.
Les mer

Digital søndag

Den tredje påskesøndagen er det igjen mulighet til å samles til gudstjenester mange steder, men det er fremdeles mange områder av landet med strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Elim Tistedal og andre menigheter!
Les mer

Digital søndag

På den andre påskesøndagen deler vi en del digitale gudstjenester og andakter fra baptistmenighetene. På bildet ser vi pastor Dag Frode Vaagsnes tale til menigheten i Stavanger.
Les mer
1 - 3 av 92
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone