Digitale gudstjenester
Digitale gudstjenester
25 april 2021
Det er fremdeles mange områder av landet med strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Skien baptistkirke og andre baptistkirker!

Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjenester og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider og nettsider. I deler av landet vårt er det forsamlingsforbund, mens en andre steder har lov til å være maksimalt 100 personer samlet.  Samlinger i kirkene er derfor innstilt de fleste stedene.

Facebook

Gudstjeneste på nettsiden

Fredrikstad baptistmenighet har tilrettelagt for digital gudstjeneste med nattverd der en i en kombinasjon av sang og musikk på film, tekster å lese, tale på film og bønner å be kommer gjennom en gudstjenste.

Gudstjeneste på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn. Noen menigheter har også publisert repriser fra 2020, som selvfølgelig er like gode i år.

Halden Baptistmenighet

Brumunddal Baptistmenighet

Bærum og Drammen baptistmenigheter

Skien baptistkirke

Elim Tistedal Baptistmenighet

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 97
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone