Praktisk informasjon
Praktisk informasjon
8 februar 2021
Her finner du all praktisk informasjon du trenger å vite omkring lederkonferansen ved Gardermoen.
Påmelding

Påmelding til lederkonferansen gjøres på påmeldingssiden i Checkin. Alle som skal delta må melde seg på, og velge et av alternativene for deltakelse innen påmeldingsfristen.

I skrivende stund vet vi ikke hvordan smittevernrestriksjoner det vil være i juni, men vi vil selvfølgelig forholde oss til disse. Dersom vi av smittevernhensyn vil måtte kansellere konferansen vil vi refundere innbetalt deltakeravgift. Dersom du selv velger å kansellere ditt opphold, og vi på grunn av det ikke kan opprettholde våre forpliktelser overfor hotellet, vil vi ikke kunne refundere din innbetaling, om vi i samråd med lokale smittevernmyndigheter og hotellet finner det forsvarlig å gjennomføre konferansen.

Vi har satt påmeldingsfristene i forhold til at vi relativt tidlig trenger å vite hvor mange som ønsker å delta, slik at vi kan håndtere hotellavtalen med hensyn til å kunne endre denne uten kostnader for kirkesamfunnet, og ber derfor om at alle overholder disse. 

 • Påmeldingsfrist 14. april!

 • Billigste påmelding innen 25. mars. Etter det vil prisene øke med 10 %.


Scandic Oslo Airport er konferansehotell.


Opprinnelig var konferansen planlagt å være på Scandic Ambassadeur i Drammen 12.-14. mars med tilleggsdøgn for pastorer og menighetsledere fra torsdag 11. Av smittevernhensyn ble konferansen flyttet til et større hotell med kapasitet til inntil 200, med sikker avstand mellom deltakerne, som konferansesalen i Drammen ikke klarer. Da vi så smitteutviklingen og andre bølge av korona-pandemien, som kom fram mot årsskiftet valgte vi å flytte konferansen til juni.

Årets landsmøte vil først bli 3.-5. september og den store kongressen som var planlagt på europeisk basis i Stavanger i juli blir ikke gjennomført i år, men forhåpentligvis i 2023.

Pristilbud

 • Vi tilbyr overnatting i dobbeltrom 11.-13. juni med frokost, middag fredag, lunsj og middag lørdag og enkel lunsj på søndag for kr 3100 per person. Alle som velger dobbeltrom må ved påmeldingen oppgi hvem en skal bo sammen med og bekrefte at det er smittevernmessig forsvarlig og avtalt med den du bor med, om dere ikke tilhører samme husstand.
 • Vi tilbyr overnatting i enkeltrom 11.-13. juni med frokost, middag fredag, lunsj og middag lørdag og enkel lunsj på søndag for kr 3740.
 • Vi tilbyr mulighet for dagsbesøk på lørdag. Konferanseavgift, samt lunsj og middag tilbyr vi for kr 1210.
 • Vi tilbyr mulighet for dagsbesøk på lørdag der du bare betaler for konferanseavgiften på kr 600.
  En må da enten ha med seg mat som nytes utenfor hotellet, eller reise til nærtliggende serveringssteder (Circel K ca 1,8 km unna, og terminalen på flyplassen ligger rundt 4 km unna).
   
 • For deltakere under 26 år tilbyr vi ungdomspris ved overnatting i dobbeltrom 11.-13. juni med frokost, middag fredag, lunsj og middag lørdag og enkel lunsj på søndag for kr 1700 per person. Alle som velger dobbeltrom må ved påmeldingen oppgi hvem en skal bo sammen med og bekrefte at det er smittevernmessig forsvarlig og avtalt med den du bor med, om dere ikke tilhører samme husstand.
 • For deltakere under 26 år tilbyr vi ungdomspris ved overnatting i enkeltrom 11.-13. juni med frokost, middag fredag, lunsj og middag lørdag og enkel lunsj på søndag for kr 2340 per person.
   
 • For Pastor og menighetslederdøgnet 10.-11. juni, tilbyr vi overnatting i dobbeltrom med festmiddag torsdag kveld, frokost og lunsj fredag for kr 1630
 • For Pastor og menighetslederdøgnet 10.-11. juni, tilbyr vi overnatting i enkeltrom med festmiddag torsdag kveld, frokost og lunsj fredag for kr 1830
 • For Pastor og menighetslederdøgnet tilbyr vi muligheten for å komme til programstart fredag 11. juni, lunsj er inkludert for kr 570
   
 • Studenter ved HLT får 400 kroner i rabatt. Kryss av i påmelidingen.

Reise, alternativer for overnatting og parkering

 • Scandic Oslo Airport,  Ravinevegen 15, 2060 Gardermoen, ligger rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Enten du kommer med fly eller tog til Gardermoen er det enkelt å komme til hotellet, som ligger like ved flyplassen.  Du kan velge mellom rutebuss, Ruters rute 400 og 420 (som stopper 7 minutters gange fra hotellet) eller Vy's shuttlebuss, rute S33x, som kjører deg helt til døren.
 • Hotellet har parkering på egen tomt.

Forside

Program

Påmelding

Les også

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone