Militærkupp i Myanmar
Militærkupp i Myanmar
1 februar 2021
"Akkurat nå kan vi bare be", oppfordrer Peter Ngaidam, integrasjonspastor i baptistsamfunnet.

Søndag kveld meddelte hæren i Myanmar at de hadde tatt over makten i landet, det var samme dag som et nyvalgt parlament skulle tre sammen. Myanmars leder Aung San Suu kyi og landets president Win Mylnt er blant flere som har blitt pågrepet. Situasjonen er fremdeles uklar.

"Jeg leste om det på nett kl 23.00 i går kveld", forteller Peter Ngaidam, integrasjonspastor i baptistsamfunnet. "Kl 23.30 var internett og telefoner stengt og jeg har ikke fått tak i familie og kolleger. Vi vet foreløpig ingen ting om hva som kommer til å skje."

Baptistsamfunnet i Norge har flere tusen medlemmer fra Myanmar, og vi oppfordrer alle til å be for situasjonen og landet.

(Saken vil bli oppdatert)

Les også

Kirker truet i Myanmar

Vi fikk 1. mars melding om at kristne kirker i Kachin-staten igjen blir angrepet av militærregimet.
Les mer

Baptistsamfunnet vil hjelpe Peter å hjelpe

Peter Ngaidam var militærregimets fange og satt isolert i en celle helt uten lys i ni måneder før han rømte fra Myanmar. Fra en leilighet i Lier kjemper han nå mot militærregimet og ber norske venner om bistand.
Les mer

Gi din kjærlighetsgave til Myanmar!

Vi er sterkt berørt etter militærkuppet i Myanmar, og tydelig utfordret til å støtte kampen for demokratiet i Myanmar og innbyggernes beste økonomisk.
Les mer
1 - 3 av 53
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone