Bøker til jul?
Bøker til jul?
14 desember 2020
Du kan velge mellom innsyn i diplomatiet eller en god porsjon humor om du ønsker å være oppdatert på baptisters skriveglede.

Etter mange år i den norske utenrikstjenesten har Arman Aardal hatt både interessante opplevelser og ståttmidt i spennende og krevende situasjoner. Som pensjonist skriver han om Displomatiet fra innsiden, i sin nye bok. Arman Aardal er godt kjent blant mange norske baptister, og gir spennende innblikk i en arbeidshverdag som få for oppleve. Boka er å få i bokhandelen, eller hos forfatteren, og koster 290 kr.

Pastorene Knut Olaf Frikstad og Sten Sørensen er også ute med bok nå før jul. Sammen har de gitt ut boka Humorterapi - Det er lov å le - som i løpet av kort tid har fått et godt nedslagsfelt. Som de selv sier kan den gode historien være en døråpner, også på talerstolen. Boka kan bestilles på sms til 92858381 og koster 200 kr.

Les også

Håper kirkene fortsetter med digital satsing etter krisa

KABB erfarer at nye digitale tjenester i forbindelse med Korona-krisa er med på å bedre inkludere mennesker med funksjonsnedsettelser i kirkelige fellesskap.
Les mer

Lovisas sjokk endret livet hennes helt

Et møte med en ung kvinne på et krisesenter snudde opp ned på alt for Lovisa Njord Johansson.
Les mer

Ga Gud et løfte

- Nå skal jeg trappe ned! Ordene tilhørte Ernst Selvik, som helt klart må ha problemer med sin personlige brems, for i en alder av 76 år har han ombestemt seg. Engasjementet for Rivermont er på plass.
Les mer
1 - 3 av 4

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone