Digitale adventsgudstjenester
Digitale adventsgudstjenester
29 november 2020
På den første adventssøndagen inviteres det til gudstjenester i de fleste menighetene, men fremdeles er det digitale samlinger som gjelder i mange av våre menigheter.

Korona-pandemien er inne  i sin andre bølge her i landet, med mye smitte og tydelige restriksjoner fra myndighetene mange steder. Det er ikke anledning å være mer enn 50 personer i kirkerommene. En må ta ytterligere hensyn til smittevern med bruk av masker, ekstra avstand for mennesker i riskogrupper og tydelig fokus å reduseresmitten i samfunnet. I flere av de store byene er det lokale restriksjoner som gjør at en ikke vil kunne samles til ordinære gudstjenester overhode.

Heldigvis er det optimisme de siste meldingene fra myndighetene, men  vi oppfordres til å være frosiktige og ta del i dugnaden med å begrense smitten i samfunnet.

Flere menigheter er derfor i gang med digitale gudstjenester for en periode.

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjenester og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider og nettsider. Det er også mange menigheter som samles til gudstjenester i kirkene.

Facebook

Film på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn.

 

Brumunddal Baptistmenighet

Tistedal Baptistmenighet

Sandnes Baptistmenighet

Bergen Baptistmenighet

Bærum og Drammen baptistmenigheter

Oslo Sentrum Baptistkirke

Skien Baptistkirke

Les også

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer

Digitale julegudstjenester

Det ble ingen vanlig jul i år heller. Flere av våre menigheter tilbyr derfor digitale julegudstjenester. Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.
Les mer

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.
Les mer
1 - 3 av 76
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone