Takk og innsettelse
Takk og innsettelse
1 november 2020
I landsmøtets samling søndag formiddag ble skiftet av generalsekretær markert med takk til Terje Aadne og innsettelse av Bjørn Bjørnø. Se gjerne opptak av gudstjenesten i artikkelen.

I søndagens avslutningsgudstjeneste, som også ble streamet på Facebook, var det tid til å markere skifte av generalsekretær. Hovedstyreleder Jon Vestøl rettet varme takkeord til Terje Aadne for ti-års tjeneste som kirkesamfunnets leder, og understrekte Terje sin store omsorg og omtanke. Fra Norges kristne råd fulgte generalsekretær Erhard Hermansen opp med en takk til Terje Aadne, som nå trer ut av styrevervet i rådet.

Bjørn Bjørnø, som ble valgt til generalsekretær i landsmøtet, ble bedt for og innviet til sin nye tjeneste. Bjørnø har mange år bak seg som pastor og misjonsleder i pinsebevegelsen, har arbeidet som prosjektmedarbeider i Baptistsamfunnet siden august. Han har rukket å bli godt kjent med mange baptister, og varslet i sin hilsen til landsmøtet at nå starter bli kjent runden for alvor.

I gudstjenesten talte Erhard Hermansen, generalsekretær i Norges kristne råd, Simen Andersen med band ledet lovsangen og gudstjenesten ble avsluttet med nattverd.

Vi har opptak av gudstjenesten. Dessverrre mistet vi lyden i starten, og redigerte bort de første minuttene av opptaket.

Les også

Julehilsen

Generalsekretær Bjørn Bjørnøs gode ønsker for julehøytiden!
Les mer

De evangeliske møtene ble streamet

Vi sendte live fra landsmøtet. Opptakene er nå lagt ut for dem som ønsker å se disse!
Les mer

Skifte i ledelsen

Sissel-Merete Berg fra Lillehammer ble i landsmøtet valgt som ny hovedstyreleder i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer
1 - 3 av 74
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone