Takk og innsettelse
Takk og innsettelse
1 november 2020
I landsmøtets samling søndag formiddag ble skiftet av generalsekretær markert med takk til Terje Aadne og innsettelse av Bjørn Bjørnø. Se gjerne opptak av gudstjenesten i artikkelen.

I søndagens avslutningsgudstjeneste, som også ble streamet på Facebook, var det tid til å markere skifte av generalsekretær. Hovedstyreleder Jon Vestøl rettet varme takkeord til Terje Aadne for ti-års tjeneste som kirkesamfunnets leder, og understrekte Terje sin store omsorg og omtanke. Fra Norges kristne råd fulgte generalsekretær Erhard Hermansen opp med en takk til Terje Aadne, som nå trer ut av styrevervet i rådet.

Bjørn Bjørnø, som ble valgt til generalsekretær i landsmøtet, ble bedt for og innviet til sin nye tjeneste. Bjørnø har mange år bak seg som pastor og misjonsleder i pinsebevegelsen, har arbeidet som prosjektmedarbeider i Baptistsamfunnet siden august. Han har rukket å bli godt kjent med mange baptister, og varslet i sin hilsen til landsmøtet at nå starter bli kjent runden for alvor.

I gudstjenesten talte Erhard Hermansen, generalsekretær i Norges kristne råd, Simen Andersen med band ledet lovsangen og gudstjenesten ble avsluttet med nattverd.

Vi har opptak av gudstjenesten. Dessverrre mistet vi lyden i starten, og redigerte bort de første minuttene av opptaket.

Les også

Velkommen til landsmøtet 2021

12.-14. november samles baptister fra hele landet til rådslagning, samtaler og viktige avgjørelser i landsmøtet, som er lagt til Gardermoen.
Les mer

Landsmøtet flyttes til 12.-14. november.

Hovedstyret har bestemt at landsmøtet 2021 flyttes fra starten av september til senhøsten, 12.-14. november.
Les mer

Ønsker å være til velsignelse for baptistene

European Baptist Federation la nylig ut et intervju som deres informasjonsmedarbeider Tim SolWoong Kim har gjort med generalsekretær Bjørn Bjørnø.
Les mer
1 - 3 av 78
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone