Innstiller to kandidater
Innstiller to kandidater
1 september 2020
Valgkomiteen har innstilt både Jon Vestøl og Sissel Merete Berg som kandidater til ledervervet i hovedstyret.

Roy Arild Jensen, som er leder i valgkomiteen sier i en kommentar til i valgkomiteens innstilling til hovedstyret:

"Valgkomiteen i Det Norske Baptistsamfunn har valgt å innstille to kandidater til vervet som leder av hovedstyret. Det er Jon Vestøl og Sissel Merete Berg, Valgkomiteen tror det er bra at Landsmøtet får et reelt valg om hvem de ønsker som hovedstyreleder og at det kan virke samlende for Baptistsamfunnet."

Landsmøtet er lagt til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 30. oktober til 1. november. I tillegg til ledervalget skal landsmøtet gjøre en lang rekke valg av tillitspersoner for året som kommer, velge ny generalsekretær, ta stilling til opptak av to nye menigheter og være med å forsterke grunnlaget for arbeidet med baptistisk identitet og forståelse.

 

Les også

Husk påmelding til landsmøtet

Fra 30. oktober til 1. november inviterer vi til landsmøte på Gardermoen med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden. Vi ber om at menighetene velger delegater, og at alle melder seg på innen 5. oktober.
Les mer

Felles forståelse

Etter en sommer med dialog, men også krevende runder om intern uenighet i media, er en nå enige om å gå videre sammen mot landsmøtet og i prosessen med baptistisk identitet.
Les mer

Er med på laget fra august

Generalsekretærkandidat Bjørn Bjørnø er tilsatt i en engajsementstilling fra august til oktober, og vil bruke tiden fram til landsmøtet for å bli bedre kjent med baptistene.
Les mer
1 - 3 av 35
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone