Klart til bruk ...
Klart til bruk ...
3 mai 2020
Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.

Av Roger Dahl

- Nå har snekkerne avsluttet sin jobb med utvidelsen av spisesalen, sier Mr. Rivermont selv, Ernst Selvik, i en informasjonssending til givere og andre interesserte.

For å kunne bruke stedet til påskeleirene satte en ekstra gass på å fullføre de innvendige arbeidene, slik at den utvidede spisesalen var ferdig i god tid til påske. Som alle nå vet ble leirene i påsken avlyst, og alle andre arrangement også, så spisesalen er dessverre ikke tatt i bruk enda.

Selvik forteller at arbeidene på Rivermont har fortsatt med fullføring av utvendig kledning, tak under gulvet i den utvidede spisesalen, takrenner og nedløp m.m., og nå til sist også med foldeveggen mellom spisesal og peisestue.

- Helt perfekt, sier Selvik og forteller at ved et større stevne/arrangement kan spisesal og peisestue koples sammen til et møtelokale på 250 kvadratmeter.

- Som dere ser av bildene, sier Selvik, - er bord og stoler plassert i spisesalen, og vi har nå plass til 120 personer. Akustikken er helt utrolig. Nå har vi ikke prøvd med fullsatt spisesal, men vi håper å ikke bli skuffet.

Fredag 24. april var byggekomiteen samlet, som en ser av bildet holdt en seg i god avstand til hverandre til et møte i den nye spisesalen. Selvik legger ikke skjul på at komiteen er topp fornøyd med det utførte arbeidet.

 

Les også

Vi måtte jo gjøre noe

I korona-tiden har mange menigheter vist stor kreativitet for å tilpasse seg en tid hvor det ikke har vært mulig å samles fysisk. På Ålgård har en også laget digital søndagsskole!
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 138
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone