Klart til bruk ...
Klart til bruk ...
3 mai 2020
Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.

Av Roger Dahl

- Nå har snekkerne avsluttet sin jobb med utvidelsen av spisesalen, sier Mr. Rivermont selv, Ernst Selvik, i en informasjonssending til givere og andre interesserte.

For å kunne bruke stedet til påskeleirene satte en ekstra gass på å fullføre de innvendige arbeidene, slik at den utvidede spisesalen var ferdig i god tid til påske. Som alle nå vet ble leirene i påsken avlyst, og alle andre arrangement også, så spisesalen er dessverre ikke tatt i bruk enda.

Selvik forteller at arbeidene på Rivermont har fortsatt med fullføring av utvendig kledning, tak under gulvet i den utvidede spisesalen, takrenner og nedløp m.m., og nå til sist også med foldeveggen mellom spisesal og peisestue.

- Helt perfekt, sier Selvik og forteller at ved et større stevne/arrangement kan spisesal og peisestue koples sammen til et møtelokale på 250 kvadratmeter.

- Som dere ser av bildene, sier Selvik, - er bord og stoler plassert i spisesalen, og vi har nå plass til 120 personer. Akustikken er helt utrolig. Nå har vi ikke prøvd med fullsatt spisesal, men vi håper å ikke bli skuffet.

Fredag 24. april var byggekomiteen samlet, som en ser av bildet holdt en seg i god avstand til hverandre til et møte i den nye spisesalen. Selvik legger ikke skjul på at komiteen er topp fornøyd med det utførte arbeidet.

 

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 154
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone