Ung baptist avlyser sommerleirene
Ung baptist avlyser sommerleirene
24 april 2020
Ikke mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte.

Av Siri D. Fjeldberg

«Det er med tungt hjerte vi har valgt å avlyse Ung baptist sine leirer på Vegårshei denne sommeren», sier daglig leder Kjell Einar Granholt. «Jeg hadde mine første møter med Jesus på BU-leiren, gjennom god undervisning, samtale og lovsang.  Jeg tror at leir er et pusterom i en ellers hektisk hverdag, der man virkelig kan sette søkelys på hva man tror og hvem man er i lys av Jesus. Kombinasjonen av fellesskap, aktiviterer og sommer er uslåelig og sommerens høydepunkt for mange. Derfor har vi har ventet lenge med å faktisk avlyse i håp om at situasjonen skulle endre seg, men sånn situasjonen er i dag må vi sette sikkerheten først.»

Tidligere har Ung baptist sammen med de ansvarlige distriktene avlyst Jubaleir på Kornsjø og Juniorleiren på Rivermont. «Vi jobber med en alternativ løsning for disse to leirene hvis det er interesse for det. En mulighet er en kombinasjon av digitalt og lokalt hvor vi ikke har overnatting. Akkurat hvordan det vil se ut vil vi komme tilbake til når vi vet mer om situasjonen. Jeg håper virkelig vi skal kunne få til noe nå som deler av samfunnet åpner igjen.»

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer

Digitale julegudstjenester

Det ble ingen vanlig jul i år heller. Flere av våre menigheter tilbyr derfor digitale julegudstjenester. Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.
Les mer
1 - 3 av 173
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone