Ung baptist avlyser sommerleirene
Ung baptist avlyser sommerleirene
24 april 2020
Ikke mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte.

Av Siri D. Fjeldberg

«Det er med tungt hjerte vi har valgt å avlyse Ung baptist sine leirer på Vegårshei denne sommeren», sier daglig leder Kjell Einar Granholt. «Jeg hadde mine første møter med Jesus på BU-leiren, gjennom god undervisning, samtale og lovsang.  Jeg tror at leir er et pusterom i en ellers hektisk hverdag, der man virkelig kan sette søkelys på hva man tror og hvem man er i lys av Jesus. Kombinasjonen av fellesskap, aktiviterer og sommer er uslåelig og sommerens høydepunkt for mange. Derfor har vi har ventet lenge med å faktisk avlyse i håp om at situasjonen skulle endre seg, men sånn situasjonen er i dag må vi sette sikkerheten først.»

Tidligere har Ung baptist sammen med de ansvarlige distriktene avlyst Jubaleir på Kornsjø og Juniorleiren på Rivermont. «Vi jobber med en alternativ løsning for disse to leirene hvis det er interesse for det. En mulighet er en kombinasjon av digitalt og lokalt hvor vi ikke har overnatting. Akkurat hvordan det vil se ut vil vi komme tilbake til når vi vet mer om situasjonen. Jeg håper virkelig vi skal kunne få til noe nå som deler av samfunnet åpner igjen.»

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 16/4/2021)
Les mer

Digital søndag

Den tredje påskesøndagen er det igjen mulighet til å samles til gudstjenester mange steder, men det er fremdeles mange områder av landet med strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Elim Tistedal og andre menigheter!
Les mer

Digital søndag

På den andre påskesøndagen deler vi en del digitale gudstjenester og andakter fra baptistmenighetene. På bildet ser vi pastor Dag Frode Vaagsnes tale til menigheten i Stavanger.
Les mer
1 - 3 av 165
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone