Digitale gudstjenester 19. april
Digitale gudstjenester 19. april
19 april 2020
På den andre søndagen i påsketiden inviterer vi igjen til digitale gudstjenester og samlinger i en rekke av kirkesamfunnets menigheter.

Av Roger Dahl

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjeneser og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider og nettsider i mange av menighetene våre.

Digitale gudstjenester gjøres på mange ulike måter,og det ene er ikke mer riktig enn det andre. Og om gudstjeneste i din menighet ikke er med er det ikke fordi vi ikke ønsket å ha det med i oversikten, men dette har vi funnet ved et raskt søk. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke er redaksjonelt ansvarlig for innhold på eksterne lenker.

Film på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn.

Våre venner i Andenes Baptistmenighet har denne søndagen fått laget en egen gudstjeneste med bare lokale krefter fra Andenes som deltaker. Det er sporty gjort av en av våre mindre menigheter på en forholdsvis liten plass. Og de har vært tyelige på at denne gudstjenesten ønsker de å dele med baptister fra hele Norge.

En ekstra godbit denne gangen er at vi publiserer konserten Minns du sången koret hadde i Andenes kirke 22. august 2015.

Digital gudstjenste

Både vikna Baptistmenighet og Fredrikstad Baptistmenighet tilrettelagt for digital gudstjeneste der en i en kombinasjon av sang og musikk på film, tekster å lese, tale på film og bønner å be kommer gjennom en gudstjenste.

Facebook

Mye av aktiviteten går på Facebook. Vi har sett at mange menigheter enten sender gudstjenster som er tatt opp, eller skal streame. Noen steder legges det ut kortere hilsener fra pastorene. Vi har og tatt med noen menigheter som har gjennomført aktivitet de forrige søndagene uten at det på tidspunktet vi sjekket var varslet noe for denne søndagen. Men om det passer sånn er jo også forrige søndags aktivitet like oppbyggelig.

Film på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag, tekstlesning og bønn.

Eidsvoll Baptistmenighet

En bibelundervisning sendt 16. april med tittelen Hvem er Gud?

Porsgrunn Baptistmenighet

Skien baptistmenighet

Brumunddal Baptistmenighet

Sandnes Baptistmenighet

Tistedal Baptistmenighet

Bergen Baptistmenighet

Bærum og Drammen baptistmenigheter

 

 

 

 

 

 
 

 

 
Relaterte dokumenter

Les også

Terje Aadne

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det generalsekretær i Baptistsamfunnet, Terje Aadne, som deler med oss.
Les mer

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 14/7)
Les mer

Ny menighetsrådgiver

Inger Lise Salvesen tar over som menighetsrådgiver i sør og vest.
Les mer
1 - 3 av 119
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone