Påskeaften
Påskeaften
11 april 2020
I dag deler pastor i Andenes Baptistmenighet og distriktsarbeider Hermod Bakkevoll en påskebetraktning med oss.

Velkommen til digital påskebetraktning. Her finner du det du trenger for å kunne markere Påskaften hjemme, men på samme tid sammen med gode venner i baptistmenighetene. Vi synger og lytter til de samme sangene, ber de samme bønnene, leser de samme bibeltekstene, hører på samme preken, reflekterer og samtaler sammen.

1. Sang

Guds kjærlighet -  Duett Jeanette Hustad og Kjell Ove Hveding

(Startes ved å trykke på playsymbolet på videoen)

2. Tekstlesning

(Les gjerne høyt )

Mark 15,39
Da offiseren som stod rett foran ham, så hvordan han utåndet, sa han: "Sannelig, denne mannen var Guds Sønn!"

3. Påskeaftensbetraktning

(Startes ved å trykke på playsymbolet på videoen)

Reflekter gjerne over betraktningen du har hørt på. Dersom dere er flere som ser denne sammen kan dere samtale om den. Det er og mulig å avtale med noen at dere etter å ha fulgt den digitale påskesamlingen tar en prat sammen på telefon, messenger, eller en annen kanal for sosial kontakt.

4. Bønn

(Be høyt - er dere flere sammen så velg en som leser)

Kjære Gud, vi takker deg for at du sendte din sønn, Jesus Kristus, som vårt håp, og verdens håp. Takk for at vi som lever nå har full adgang til deg gjennom Jesus Kristus.

Takk for at du gir oss din fred, trygghet og håp i en vanskelig tid, som den mange opplever nå. Kjære Gud, vi ber i dag spesielt for de som har det ekstra vanskelig i disse dagene, både i vårt land og i verden rundt oss. Takk for at du har invitert alle mennesker til frelse, fremtid og håp i Jesus Kristus, Amen.

Stillhet - be din personlige bønn

5. Sang

Et liv jag fått at leva - Duett Jeanette Hustad og Kjell Ove Hveding

(Startes ved å trykke på playsymbolet på videoen)

6. Takk

Takk til Jeannette Hustad, Kjell Ove Hveding og Minns du sången koret som deltok med sang. Takk også til Hermod Bakkevoll for påskebetraktning og arbeidet med bibeltekster og formulering av bønn.

Denne påsken, og sannsynligvis i lang tid framover, vil hverdagen være annerledes for oss, men også muligheten til å samles i kirkene for fellesskap, er annerledes. Dersom du har behov for å snakke med noen er det alltid mulig.

Her finner du din nærmeste baptistmenighet.

I serien digital påske sender vi i morgen høytidsgudstjeneste der generalsekretær Terje Aadne taler og baptister fra hele landet deltar med ulike innslag.

Les også

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.
Les mer

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud også denne søndagen.I Stavanger er det åpent nå, men en tilbyr likevel stream.
Les mer

Digitale gudstjenester

Det er fremdeles mange områder av landet med strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Halden Baptistmenighet og andre baptistkirker!
Les mer
1 - 3 av 88
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone