Digitale gudstjenester palmesøndag
Digitale gudstjenester palmesøndag
4 april 2020
Koronaviruset gjør at ingen kan samles i kirkene. Vi lette på nett etter baptistsamlinger rundt i Norge og deler noen tips. Siden vil oppdateres utover palmesøndag.

Avel Chuklanov

Av Roger Dahl

Aller først vil vi presisere at denne oversikten ikke er en komplett oversikt over alle tilbud som gis fra norske baptistmenigheter på gudstjeneser og samlinger denne søndagen, men vi deler noen tips ut fra det vi fant ved å sjekke Facebook-sider i mange av menighetene våre.

Digitale gudstjenester gjøres på mange ulike måter,og det ene er ikke mer riktig enn det andre. Og om gudstjeneste i din menighet ikke er med er det ikke fordi vi ikke ønsket å ha det med i oversikten, men dette har vi funnet ved et raskt søk.

Digitale gudstjenester palmesøndag

I påskedagene, fra Skjærtorsdag til 1. påskedag har menighetsrådgiverne tatt initiativ til felles påskesamlinger på nettstedet, som avsluttes med en gudstjeneste med deltakere fra mange ulike menigheter og steder.

Les mer

Digital gudstjenste

På palmesøndag har både Bergen Baptistmenighet og Fredrikstad Baptistmenighet tilrettelagt for digital gudstjeneste der en i en kombinasjon av sang og musikk på film, tekster å lese, tale på film og bønner å be kommer gjennom en gudstjenste.

Facebook

Mye av aktiviteten går på Facebook. Vi har sett at mange menigheter enten sender gudstjenster som er tatt opp, eller skal streame. Noen steder legges det ut kortere hilsener fra pastorene. Vi har og tatt med noen menigheter som har gjennomført aktivitet de forrige søndagene uten at det på tidspunktet vi sjekket var varslet noe for denne søndagen. Men om det passer sånn er jo også forrige søndags aktivitet like oppbyggelig.

Film på Youtube

Flere menigheter har laget gudstjenster som enten allerede er tilgjengelig på Youtube.com eller vil bli det utover søndagen. Nederst i saken finner du lenker til disse. I disse gudstjenester er det prekener av pastorene, sanginnslag ,tekstlesning og bønn.

Brumunddal Baptistmenighet

Lillehammer Baptistmenighet

Gardermoen Kristne Fellesskap

Porsgrunn Baptistmenighet

 

Skien baptistmenighet

Bærum og Drammen baptistmenighet

Elim Tistedal Baptistmenighet

Sandnes Baptstmenighet

 

 
 

 

 

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Velsignet påskehøytid

Etter to år med digital påskefeiring gleder vi oss i år over å kunne være sammen og feire Jesu oppstandelse i fellesskap.
Les mer
1 - 3 av 169
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone