Alternativ gudstjeneste
Alternativ gudstjeneste
12 mars 2020
Velkommen til Søndag kl. 11:00 hjemme hos deg selv. Ung baptist har lagt tilrette for en god gudstjenesteopplevelse!

I denne tiden der mange kirker og menigheter har stoppet sine samlinger for å unngå smittefare, særlig for de sårbare iblant oss, trenger vi fortsatt møteplasser. Som kristne, som Guds familie. Derfor inviterer vi alle som vil til å samles over nettet, der du bor, og feire en enkel gudstjeneste. Sammen kan vi be, lovsynge, ta del i undervisning - selv om vi ikke fysisk er på samme sted! "For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem." (Matt 18, 20)

Vi inviterer deg til å være med på gudstjeneste der du er, sammen med alle oss andre. Vi har laget en enkel "liturgi", eller bare et forslag til hva vi kan gjøre på samme tid, som du gjerne kan følge. Følg rekkefølgen, så vil det være folk over hele landet som gjør det samme som deg. Skriv gjerne refleksjoner og bønneemner i kommentarene!

Ta del i gudstjenesten på Facebook (Må ha en tilgjengelig Facebook-konto eller registrere en konto)

Ta del i gudstjenesten uten Facebook

Les også

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 246
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone