Alternativ gudstjeneste
Alternativ gudstjeneste
12 mars 2020
Velkommen til Søndag kl. 11:00 hjemme hos deg selv. Ung baptist har lagt tilrette for en god gudstjenesteopplevelse!

I denne tiden der mange kirker og menigheter har stoppet sine samlinger for å unngå smittefare, særlig for de sårbare iblant oss, trenger vi fortsatt møteplasser. Som kristne, som Guds familie. Derfor inviterer vi alle som vil til å samles over nettet, der du bor, og feire en enkel gudstjeneste. Sammen kan vi be, lovsynge, ta del i undervisning - selv om vi ikke fysisk er på samme sted! "For hvor to eller tre er samlet i mitt navn, der er jeg midt iblant dem." (Matt 18, 20)

Vi inviterer deg til å være med på gudstjeneste der du er, sammen med alle oss andre. Vi har laget en enkel "liturgi", eller bare et forslag til hva vi kan gjøre på samme tid, som du gjerne kan følge. Følg rekkefølgen, så vil det være folk over hele landet som gjør det samme som deg. Skriv gjerne refleksjoner og bønneemner i kommentarene!

Ta del i gudstjenesten på Facebook (Må ha en tilgjengelig Facebook-konto eller registrere en konto)

Ta del i gudstjenesten uten Facebook

Les også

Roger Dahl

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det informasjonsleder og menighetsrådgiver Roger Dahl som deler med oss.
Les mer

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 8/9)
Les mer

Digital sommerleir gjorde inntrykk

Ung baptist sin digitale sommerleir berørte unge mennesker.
Les mer
1 - 3 av 211
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone