Vil ikke være et underholdningsbidrag
Vil ikke være et underholdningsbidrag
10 mars 2020
Barn og unges hverdag er fylt av mye «støy» i form av underholdning bare et tastetrykk unna. Caleb og Sarah ønsker å sørge for næring, liv og vekst blant ungdommene i Skien Baptistmenighet.

Av Siri D. Fjeldberg

Caleb Luke Casper og Sarah Ørnevik startet i jobben som ungdomspastorer i Skien Baptistmenighet høsten 2019. Der har de ansvar for konfirmantarbeidet og å skape et møtepunkt for ungdommer på fredagene. I tillegg er det med på leirer og andre arrangementer.

Caleb er 28 år og kommer fra Cold Lake, AB, i Canada. Han kom til Skien i 2014 for å ta en DTS med Ungdom i Oppdrag. I 2016 flyttet Sarah til Skien for å gå på lærerskolen i Porsgrunn. Hun bodde en tid på Ungdom i Oppdrags base og jobbet deltid med samme prosjekt som Caleb var engasjert i. - Vi ble fort gode venner, og var venner i to år før vi ble sammen. Vi giftet oss sommeren 2019 i Canada.

Etter et halvt år i tjenesten har de allerede gjort seg noen erfaringer. -Vi jobber veldig godt sammen, og brenner for mye av det samme. Det har vært spennende for oss å finne vår rolle i dette arbeidet, og det å bruke tid på å studere Bibelen sammen, har hatt stor verdi for oss. I tillegg har vi blitt varmt mottatt av menigheten, og opplever å ha mange engasjerte frivillige å samarbeide med.

Kjernen i evangliet er det viktigste de formidler. - Jesu død på korset, Jesu oppstandelse, tilgivelse for våre synder og evig liv i Ham. Vi ønsker og at barn og unge skal få en opplevelse av at de kan leve livet sammen med Gud, at Han er virkelig i vår hverdag og at vi kan være en del av det Han gjør i verden i dag.

Framover vil de fokusere på å bli bedre kjent med ungdommene. - Det er helt avgjørende at vi kjenner ungdommene godt, og at de er trygge på oss, for at ungdomsarbeidet skal vokse, og vi får større mulighet til å fokusere på disippelskap.

Les også

Vanskeligst for barn og unge

Flere menigheter i leide lokaler sliter med å treffes selv om det er åpent for arrangmenter.
Les mer

Søndagsskolen lager podcast

Gjennom adventstiden skal Søndagsskolens Gulliver minne barn på at selv om mye er annerledes denne julen er Jesus og julefortellingen den samme.
Les mer

Lys i en mørk tid

Sel Baptistmenighet pusser opp huset, har ny pastor og holder på å starte ungdomsgruppe.
Les mer
1 - 3 av 60
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone