Oppretter nytt studietilbud i Stavanger
Oppretter nytt studietilbud i Stavanger
11 desember 2019
Høyskolen for ledelse og teologi (HLT) inngår samarbeid med IMI-kirken for å kunne tilby et nytt studium i Stavanger.

Samarbeidet betyr at studenter fra og med høsten 2020 kan starte sitt treårige bachelor-løp i teologi og ledelse, med
en årsenhet i Stavanger.

Rektor ved HLT, Arne Mella, har vært sentral i arbeidet med den nye satsningen og gleder seg over resultatet.

– Vi er glade for å nå bredere ut både geografisk og i det norske kirkelandskapet med vårt studietilbud. IMI-kirken og HLT har en felles visjon om å utruste
mennesker til tjeneste i kirke og samfunn ved å koble teologisk utdanning med et levende åndsliv. Vi tror dette fokuset kan få større kraft gjennom
samarbeidet med IMI-kirken.

Gjennom IMI Institutt, Acta bibelskole og menighetsnettverket Agenda 1 har de vist at det er mulig å forene karismatikk og misjonalt liv på en forbilledlig måte, sier Arne Mella. Også Egil Elling Ellingsen, pastor i IMI-kirken, er glad for samarbeidsavtalen som ble undertegnet i dag.

– Vi gleder oss til å kunne tilby en treårig teologi- og lederutdannelse i samarbeid med HLT, en utdannelse som vil være sterkt knyttet til en livskraftig menighet. Vi er overbevist om at samarbeidet gir studentene et solid faglig fundament, relevant praksis og åndelig forming, sier Ellingsen, som skryter av prosessen frem mot den endelige avtalen.

– Vi har hatt svært gode samtaler med HLT de siste månedene og opplever at vi tenker veldig likt om hva en teologiutdannelse er, og behovet for at den er menighets- og praksisnær. Vi har store forventninger til fortsettelsen!
 

 

Les også

Snart øker prisene på lederkonferansen

Påmelding innen 20. januar gir beste pris. La årets tema "Følg meg" utfordre deg. Lederkonferansen er i Drammen 6.-8. mars.
Les mer

Møt de ansatte på folkehøgskolen

Oslofjord Folkehøgskole har engasjerte og trivelige lærere og ansatte. Sammen ønsker vi å gi deg et fantastisk skoleår, der du skal føle seg sett og ivaretatt!
Les mer

De gode voksesmertene

- Vi har nå over 300 studenter på Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), sier rektor Arne Mella i siste nyhetsbrevet. I nyhetsbrevet deler han ikke bare gleden, men også utfordringen i form av voksesmerter for skolen.
Les mer
1 - 3 av 60
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone