Arild B. Svendsen takker av!
Arild B. Svendsen takker av!
12 november 2019
Etter 14 gode år har Arild B. Svendsen har avsluttet sin tjeneste som pastor i Fredrikstad Baptistmenighet.

Av Atle H. Eidem

Arild B. Svendsen takker av!

Arild B. Svendsen er en kjent og kjær mann for mange i baptistsamfunnet. I 40 år har han reist landet rundt og besøkt menigheter med kurs, dramatisering og forkynnelse spesielt for barn og familier, og oppmuntret menighetene til å satse på barna og de unge.

Men fremfor alt er han Fredrikstadgutt, og har lagt mye av sitt hjerte ned i hjemmemenigheten, Fredrikstad Baptistmenighet. Her ble han båret inn som liten gutt, her har han tjent i 40 år i barne og ungdomsarbeidet. Han har øvet og spilt orgel i kirken og stått i spissen for utbygninger og tilbygg. De siste 14 årene har Arild tjent som menigheten pastor. Arild er en mann med mange talent, en multikunstner og altmulig mann.

Går man sammen med Arild en tur gjennom Fredrikstad sentrum, eller er med han inn på en butikk har man inntrykk at alle vet hvem Arild er. Og mange langt utenfor menighetens rekker stopper opp for å slå av en prat med den folkekjære pastoren.

Arild, ser tilbake på tiden som pastor med stor glede. - Det har vært fint å få møte mennesker i alle aldere og i alle livets situasjoner. Jeg har også bevist engasjert meg i og arbeidet for å bedre det økumeniske klimaet i byen og ikke minst gleder jeg meg over det gode barne- og ungdomsarbeidet vi har i menigheten, sier avtroppende pastor.

Pensjonisten forteller at han vil få bedre tid til orgelspill, som han har holdt på med siden han var 16 år. Han har et elektronisk kirkeorgel hjemme.

Så Arild hviler ikke på sine laurbær, han vil fortsatt være aktivt med i menigheten. Og hans hjerte for barn og unge er like brennende. Han ønsker også å fortsette å reise rundt å besøke menigheter så det er bare å ta kontakt. 

Arild B. Svendsen takker av!

Da menighreten i september takket Arild for innsatrsen som pastor deltok hovedstyreleder Magnar Mæland i markeringen. 

 

Les også

Skifte i Fredrikstad

Atle Henning Eidem overtar fra september som pastor i Fredrikstad Baptistmenighet.
Les mer

Midtpunkt 2017

6.-8. oktober inviterer baptistene i Midt-Norge til helgesamling med påfyll for hele familien. Arild Brun Svendsen deltar med kreativ forkynnelse.
Les mer

Deltar aktivt i radiooverført nyttårsgudstjenestene

Baptistene med Arild Brun Svendsen i spissen er sentrale i forberedelse og gjennomføring av økumenisk gudstjenesten i Fredrikstad domkirke.
Les mer
1 - 3 av 10

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone