Ny hovedstyreleder på plass
Ny hovedstyreleder på plass
13 november 2019
Baptistsamfunnets hovedstyre hadde 8.-10. november møtehelg sammen med Ung baptist og Baptistkvinnene. Jon Vestøl ble enstemmig valgt til ny hovedstyreleder etter at Magnar Mæland ba seg løst fra oppgaven i slutten av oktober.

Av Roger Dahl

Ny hovedstyreleder på plass

Jon Vestøl har de siste årene vært nestleder i hovedstyret, og det var slik sett naturlig at han overtok ettter Magnar Mæland, som dessverre så seg nødt til å trekke seg ut fra hovedstyrearbeidet av personlige årsaker.

Jon Vestøl kommer fra Kragerø, er optiker av yrke, han er i tillegg pastor i Kragerø Baptistmenighet. Han har flere år bak seg som misjonær i Kongo, og har vært med i hovedstyret en rekke år fordelt på to perioder.

Valget på Jon Vestøl som leder var enstemmig. Det var også valget på Øystein Lode fra Sortland som ny nestleder og på Hermod Bakkevoll fra Andenes som nytt medlem av arbeidsutvalget. I tillegg er Sissel Merete Berg fra Lillehammer med i arbeidsutvalget.

Ni Cia Tawk Hmung, Chin Bethel Church, Egersund, som var første vararepresentant overtok plassen i hovedstyret etter Mæland.

Artikkelbildet viser styrerepresentantene fra Baptistkvinnene, Ung baptist og hovedstyret sammen med flere av de ansatte samlet i Lillehammer baptistkirke. Foto: Roger Dahl

 

 

Les også

Baptistsamfunnet har ikke endret syn

Et enstemmig hovedstyre presiserer at tidligere vedtak om forståelse av homofilt samliv og lederskap står ved lag.
Les mer

Den gode, smertefulle, nødvendige dialogen

Bibeltroskap, baptistisk kirkeordning, lederskap, samliv og hva vil det si å ha Jesus som Herre? I helga har det vært dialogmøter i Stavanger, Egersund og på Lillehammer.
Les mer

Dialogmøtene er i gang

Lørdagene 19. og 26. oktber gjennomføres det regionale samtaler om hvordan vi i vår tid forstår kirkeforfatningen; om hvordan en som menigheter forholder seg til hverandre, hvilke spørsmål som tilhører lokalmenigheten å avgjøre, og hva som hører fellesskapet av menigheter til. Møte i Nord-Norge og Midt-Norge er allerede gjennomført. Nå er det tid for resten å melde seg på til sitt møte!
Les mer
1 - 3 av 5

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone