Vil tenke helhet
Vil tenke helhet
20 september 2019
Kenneth Manuel Innvær Andersen, nyansatt ungdomspastor i Ålgård Baptistmenighet, ønsker å se helhet mellom generasjoner i menigheten, i menighet – hjem samarbeidet og mellom kirkene på Ålgård og i Rogaland.

Av Siri D. Fjeldberg

Kenneth vokste opp som pastorsønn og misjonærbarn, er født i Nicaragua og har bodd noen år i Spania. Likevel er det nok antallet flyttinger i oppveksten som har preget ham mest. «Fordi vi flyttet så mange ganger hvor jeg måtte begynne helt på nytt, har jeg vendt meg til mye action, jeg er vant til nye folk og nye steder. For meg var det en positiv opplevelse som setter preg på hvordan jeg møter mennesker i dag.» På Ålgård har han ansvar for ungdomsgruppa Impact og BRU – et gudstjenestefellesskap i for ungdom og unge voksne i Rogaland. I tillegg deltar han noe på junioren for å bygge relasjoner, jobber med smågrupper og ledertrening. «Jeg liker veldig godt å undervise, og jobber alltid med å forbedre meg. Noe av det viktigste jeg ønsker å formidle er at troen ikke skal oppleves alene, men at vi tror sammen i fellesskapet. I tillegg ønsker jeg å legge tilrette for gode relasjoner som ungdom kan lene seg på framover. Jeg ønsker at de skal få en mobil tro og en livslang tro.»

På videregående begynte Kenneth å stille de store spørsmålene. Han leste mye for å finne gode argumenter for troen. For ham var det den viktigste prosessen i hans troshistorie. Så har han også jobbet med studentarbeid blant jusstudenter og vært ansvarlig for Skepsisuka på Blindern.«For meg er det viktigste å kunne formidle kristen tro som aktuell og troverdig i møte med dagens ungdom. Jeg liker en apologetisk og intellektuell tilnærming. Jeg mener at troen har betydning for hele livet inkludert arbeidsliv og karriere.» Kenneth går for tiden andreåret på HLT.

Les også

Ny daglig leder i Ung baptist

«Jeg har stor tro på at tro fører til handling», sier Kjell Einar Granholt, nyansatt daglig leder i Ung baptist.
Les mer

Økt antall lokallag i Ung baptist

"Etter å ha byttet ut medlemsprogrammet vårt er vi veldig fornøyde med resultatet når vi landet på 179 godkjente lokallag", sier Siri D. Fjeldberg, administrativ leder i Ung baptist.
Les mer

Vil ikke være et underholdningsbidrag

Barn og unges hverdag er fylt av mye «støy» i form av underholdning bare et tastetrykk unna. Caleb og Sarah ønsker å sørge for næring, liv og vekst blant ungdommene i Skien Baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 74
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone