Et håndslag til helsearbeidet i Bas-Uélé
Et håndslag til helsearbeidet i Bas-Uélé
21 juni 2019
20.juni var Rita og Arild Henningsen innom kontoret til Baptistsamfunnet og overleverte 142.750 kroner som de har samlet inn til helsearbeidet i Bas-Uélé

Av Lise Kyllingstad

For noen år siden tenkte Rita Henningsen på hva hun kunne gjøre for å støtte misjonsarbeidet vårt. Onkelen hennes, dr. John W Særther, var misjonær og lege, og jobbet flere år ved sykehuset i Monga i Nord-Kongo. Han har skrevet boken "I det fjerne lyder trommene".

Rita fikk med seg de 300 eksemplarene som var igjen av denne boken. Så laget hun en flott presentasjon med både historiske og nye bilder fra norske baptister sitt engasjement i Bas-Uélé, og sammen med mannen, Arild Henningsen, har hun reist rundt i Norge og besøkt menigheter og arrangementer, og solgt bøker og fortalt om Kongo.

De har vært i Halden, på Østfoldstevnet, i Porsgrunn, Skien, Arendal, Hamar, Lillehammer, Aune, Kvæfjord, på distriktsstevne på Rivermont, i Ålgård, Stavanger og Sandsvær, samt at de hadde stand på Blink i Stavern et år.

De er veldig takknemlig for all imøtekommenhet de har møtt, og sier at det har vært både gripende og rørende å reise rundt og besøke baptistmenigheter.

De har fått solgt alle bøkene, og med loddsalg og kollekter i tillegg, har de altså samlet inn 142.750 kroner!

Nå har de endel gevinster fra lotteriet som de vil ta seg en tur rundt og levere.

Vi i Baptistsamfunnet er også veldig takknemlig for innsatsen som Rita og Arild har gjort for misjonen, og ønsker dem Guds velsignelse videre!

Les også

Norad avviser rent tillitsbasert bistand

ADVARER: I Norad mener man norske misjonsorganisasjoner som driver med bistand, står i fare for operere i en blindsone fordi de deler livssyn med dem som mottar den norske bistanden. Noe en oforsøker å være seg bevist innen baptistenes bistands- og misjonsarbeid.
Les mer

På oppdrag i Chin-staten

Før påske var misjonsleder Lise Kyllingstad på besøk i Burma for å se på ulike muligheter for bistands– og hjelpearbeid inn i Chin-staten.
Les mer

Ønsker bedre risikofordeling i utviklingsarbeid

– Det er frustrerende liten politisk vilje til å dele den høye risikoen organisasjonene forventes å ta, mener Digni.
Les mer
1 - 3 av 105
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone