Rektorskifte
Rektorskifte
22 mai 2019
Kristina Sletten Andersen er ansatt som ny rektor etter Elin Evenrud, opplyser styreleder Billy Taranger ved Holtekilen folkehøgskole.

Holtekilen folkehøgskoles styre har, i samråd med Baptistsamfunnets Hovedstyre, vedtatt å ansette Kristina Sletten Andersen, sier styreleder Billy Taranger i en pressemelding og presenterer den nye rektoren:

- Hun er 43 år, gift og mor til to gutter. Familien bor på Ekeberg i Oslo. Hennes kirkebakgrunn er i Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn (DELK), og har jobbet ved Ryenberget skole i mange år, de siste fem årene som assisterende rektor. Hun har utdanning og yrkeserfaring innen både journalistikk og markedsføring, men først og fremst samfunnsfag, pedagogikk og skoleledelse.

Kristina er glad i å være ute i naturen, lese gode bøker eller lage god mat. Mye av fritiden går med til å være sammen med familien, blant annet på sidelinja for å se guttene i aksjon på fotballbanen!

Taranger understreker at styret opplever henne som utadvendt og sosial og motivert for rektorjobben. Han forteller at hun understreket at folkehøgskolene spiller en viktig rolle i vårt prestasjons- og individorienterte samfunn. Kristina Sletten Andersen er en type leder som vil inspirere og motivere de ansatte, slik at de sammen kan utgjøre en forskjell i livene til elevene som finner veien til skolen. Hun sier selv: "Det blir spennende å få være med å utvikle skolen videre, gjøre den mer synlig, og på ulike måter jobbe for et høyere elevtall. Utfordringer er jeg ikke redd for, så dette ser jeg fram til!"

- Styret vil takke av Elin Evenrud, som har jobbet hardt som rektor i seks år på Landsmøtet i Tromsø, understreker Billy Taranger og opplyser at fra 1. april har Tor Grønvik vært fungerende rektor. Han har lang erfaring fra folkehøgskolelivet i ledende posisjon. Styret regner med at Kristina Sletten Andersen vil være i funksjon ved skoleårets start i august.

 

Les også

Fram mot 2022

Landsmøtet 2019 ba om at det ble satt sammen et utvalg som skal arbeide med baptistisk identitet, bibelsyn, forståelse av frihet og forpliktelse innen baptistfellesskapet fram til 2022 (BID22).
Les mer

Ny medarbeider?

Karrieredagen 11. mars gir menighetene en unik mulighet til å bli kjent med studentene ved Høyskolen for ledesle og teologi. Kanskje menighetens nye medarbeider er blant studentene?
Les mer

Snart øker prisene på lederkonferansen

Påmelding innen 20. januar gir beste pris. La årets tema "Følg meg" utfordre deg. Lederkonferansen er i Drammen 6.-8. mars.
Les mer
1 - 3 av 82
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone