Rektorskifte
Rektorskifte
22 mai 2019
Kristina Sletten Andersen er ansatt som ny rektor etter Elin Evenrud, opplyser styreleder Billy Taranger ved Holtekilen folkehøgskole.

Holtekilen folkehøgskoles styre har, i samråd med Baptistsamfunnets Hovedstyre, vedtatt å ansette Kristina Sletten Andersen, sier styreleder Billy Taranger i en pressemelding og presenterer den nye rektoren:

- Hun er 43 år, gift og mor til to gutter. Familien bor på Ekeberg i Oslo. Hennes kirkebakgrunn er i Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn (DELK), og har jobbet ved Ryenberget skole i mange år, de siste fem årene som assisterende rektor. Hun har utdanning og yrkeserfaring innen både journalistikk og markedsføring, men først og fremst samfunnsfag, pedagogikk og skoleledelse.

Kristina er glad i å være ute i naturen, lese gode bøker eller lage god mat. Mye av fritiden går med til å være sammen med familien, blant annet på sidelinja for å se guttene i aksjon på fotballbanen!

Taranger understreker at styret opplever henne som utadvendt og sosial og motivert for rektorjobben. Han forteller at hun understreket at folkehøgskolene spiller en viktig rolle i vårt prestasjons- og individorienterte samfunn. Kristina Sletten Andersen er en type leder som vil inspirere og motivere de ansatte, slik at de sammen kan utgjøre en forskjell i livene til elevene som finner veien til skolen. Hun sier selv: "Det blir spennende å få være med å utvikle skolen videre, gjøre den mer synlig, og på ulike måter jobbe for et høyere elevtall. Utfordringer er jeg ikke redd for, så dette ser jeg fram til!"

- Styret vil takke av Elin Evenrud, som har jobbet hardt som rektor i seks år på Landsmøtet i Tromsø, understreker Billy Taranger og opplyser at fra 1. april har Tor Grønvik vært fungerende rektor. Han har lang erfaring fra folkehøgskolelivet i ledende posisjon. Styret regner med at Kristina Sletten Andersen vil være i funksjon ved skoleårets start i august.

 

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.
Les mer

- Vi ligger en måned foran

20% flere elever har takket ja til skoleplass sammenliknet med samme tid i fjor, skriver Oslofjord Folkehøgskole på sine nettsider.
Les mer
1 - 3 av 92
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone