Rektorskifte
Rektorskifte
22 mai 2019
Kristina Sletten Andersen er ansatt som ny rektor etter Elin Evenrud, opplyser styreleder Billy Taranger ved Holtekilen folkehøgskole.

Holtekilen folkehøgskoles styre har, i samråd med Baptistsamfunnets Hovedstyre, vedtatt å ansette Kristina Sletten Andersen, sier styreleder Billy Taranger i en pressemelding og presenterer den nye rektoren:

- Hun er 43 år, gift og mor til to gutter. Familien bor på Ekeberg i Oslo. Hennes kirkebakgrunn er i Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn (DELK), og har jobbet ved Ryenberget skole i mange år, de siste fem årene som assisterende rektor. Hun har utdanning og yrkeserfaring innen både journalistikk og markedsføring, men først og fremst samfunnsfag, pedagogikk og skoleledelse.

Kristina er glad i å være ute i naturen, lese gode bøker eller lage god mat. Mye av fritiden går med til å være sammen med familien, blant annet på sidelinja for å se guttene i aksjon på fotballbanen!

Taranger understreker at styret opplever henne som utadvendt og sosial og motivert for rektorjobben. Han forteller at hun understreket at folkehøgskolene spiller en viktig rolle i vårt prestasjons- og individorienterte samfunn. Kristina Sletten Andersen er en type leder som vil inspirere og motivere de ansatte, slik at de sammen kan utgjøre en forskjell i livene til elevene som finner veien til skolen. Hun sier selv: "Det blir spennende å få være med å utvikle skolen videre, gjøre den mer synlig, og på ulike måter jobbe for et høyere elevtall. Utfordringer er jeg ikke redd for, så dette ser jeg fram til!"

- Styret vil takke av Elin Evenrud, som har jobbet hardt som rektor i seks år på Landsmøtet i Tromsø, understreker Billy Taranger og opplyser at fra 1. april har Tor Grønvik vært fungerende rektor. Han har lang erfaring fra folkehøgskolelivet i ledende posisjon. Styret regner med at Kristina Sletten Andersen vil være i funksjon ved skoleårets start i august.

 

Les også

Sterk oppgang for baptist-folkehøgskole

Oslofjord Folkehøgskole i Bærum har høyere søkertall enn på flere år. Nå håper de på en positiv korona-effekt.
Les mer

Sterk nedgang i kristelig opplæring

Til tross for at flere kristelige aktører har vært flinke til å omstille seg til digitale flater opplever K-Stud en nedgang på over 40 prosent i antall kursdeltagere så langt i år.
Les mer

Nå kan du ta 10 studiepoeng ved HLT hjemmefra

Høyskolen (HLT) utfordrer pastorer og andre ledere til å ta faget «Misjonale menigheter og livslang læring» våren 2020 mens samfunnet rundt er preget av situasjonen med koronaviruset.
Les mer
1 - 3 av 86
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone