Tverrkirkelig familieleir
Tverrkirkelig familieleir
15 april 2019
Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.

Av Frank Einar Hansen, Distriktsnytt

 Årets Familieleir var den 17. i rekken, og arrangeres fast i palmehelgen.  Pastor Magnus Lund og kona May Britt har  vært med i i leirledelsen siden starten. De regner med å fortsette også neste år, sammen med andre gode hjelpere. I årets leir hadde også Hege og Odd Anders Arntsen, samt Ingrid og Daniel Lindberg viktige lederoppgaver.

Leiren hadde i overkant av 70 deltagere og Viggo Klausen fra Misjonsforbndet var leirprest med samlinger for både store og små.

Grottebadet og tur til Kvæfjordmarka var selvsagte tilbud til deltagerne, som også hadde mange spennende aktiviteter innendørs – og relatert til påskens budskap.

Førstkommende onsdag fylles Rivermont på nytt, og da med ungdommer som skal feire påske sammen frem til og med 2. påskedag.

 

Les også

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer

Nye ungdomsarbeidere til Skien

Ekteparet Sarah Ørnevik og Caleb Kasper er engasjert som nye ungdomarbeidere i Skien Baptistmenighet. Vi gleder oss over nye medarbeidere i Skien.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet
1 - 3 av 126
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone