Tverrkirkelig familieleir
Tverrkirkelig familieleir
15 april 2019
Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.

Av Frank Einar Hansen, Distriktsnytt

 Årets Familieleir var den 17. i rekken, og arrangeres fast i palmehelgen.  Pastor Magnus Lund og kona May Britt har  vært med i i leirledelsen siden starten. De regner med å fortsette også neste år, sammen med andre gode hjelpere. I årets leir hadde også Hege og Odd Anders Arntsen, samt Ingrid og Daniel Lindberg viktige lederoppgaver.

Leiren hadde i overkant av 70 deltagere og Viggo Klausen fra Misjonsforbndet var leirprest med samlinger for både store og små.

Grottebadet og tur til Kvæfjordmarka var selvsagte tilbud til deltagerne, som også hadde mange spennende aktiviteter innendørs – og relatert til påskens budskap.

Førstkommende onsdag fylles Rivermont på nytt, og da med ungdommer som skal feire påske sammen frem til og med 2. påskedag.

 

Les også

Felles møtested, ledertrening og misjonsturer

Dette var temaene på Ung baptist sitt kontaktsutvalgsmøte (KU) i helga, hvor styret, staben, og representanter fra baptistsamfunnet og distriktene var samlet.
Les mer

Søndagsskolen på Andenes – En av Norges største?

- Å se tilbake på barndomsminnene gir en god følelse, og jo mer jeg tenker på denne tiden, jo gladere blir jeg for at søndagsskolen var en så viktig del av mitt liv, skriver Frank Einar Hansen om en av norges største søndagsskoler.
Les mer

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer
1 - 3 av 128
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone