Tverrkirkelig familieleir
Tverrkirkelig familieleir
15 april 2019
Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.

Av Frank Einar Hansen, Distriktsnytt

 Årets Familieleir var den 17. i rekken, og arrangeres fast i palmehelgen.  Pastor Magnus Lund og kona May Britt har  vært med i i leirledelsen siden starten. De regner med å fortsette også neste år, sammen med andre gode hjelpere. I årets leir hadde også Hege og Odd Anders Arntsen, samt Ingrid og Daniel Lindberg viktige lederoppgaver.

Leiren hadde i overkant av 70 deltagere og Viggo Klausen fra Misjonsforbndet var leirprest med samlinger for både store og små.

Grottebadet og tur til Kvæfjordmarka var selvsagte tilbud til deltagerne, som også hadde mange spennende aktiviteter innendørs – og relatert til påskens budskap.

Førstkommende onsdag fylles Rivermont på nytt, og da med ungdommer som skal feire påske sammen frem til og med 2. påskedag.

 

Les også

Ny frikirkelig konferanse for trosopplæring

Med inspirasjon fra USA ønsker norske frikirker i høst å utruste pastorer, ledere og andre til å gi videre en tro som varer til neste generasjon.
Les mer

Styrker fellesskap blant konfirmantene

Det er et løft for konfirmantarbeidet at mange av menighetene på Østlandet går sammen. Årets kull hadde avslutningsfest i Fredrikstad 6. april.
Les mer

Hallaien! - Vil du bli barneleder i Bergen baptistkirke?

Trives du med barn, liker du å synge og lede nybrottsarbeid? Søk på ledig stilling som barneleder i Bergen Baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 122
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone